Vereniging info

Gooise WielerClub de Adelaar

GWC de Adelaar is opgericht in 1927 en is daarmee één van de oudste clubs met een actieve wedstrijdafdeling. Bij GWC de Adelaar kun je op elk niveau wielrennen; van recreatieve toerfietser tot fanatieke wedstrijdrijder. De vereniging bestaat uit ongeveer 350 leden, verdeelt over een toer-, wedstrijd- en jeugdafdeling. GWC de Adelaar is daarom aangesloten bij de NTFU en KNWU


Aanbod
U kunt bij GWC de Adelaar terecht als u wilt wielrennen, mountainbiken of veldrijden. Gedurende het hele jaar zijn er verschillende trainingen, wedstrijden en toertochten om te fietsen. De jeugd kan onder begeleiding van ervaren en bevlogen trainers mountainbiken, veldrijden en wielrennen. Op dinsdagavond is er in de winter een pittige crosstraining op het verlichte clubparkoers. Op woensdagavond rijdt de toerafdeling op de openbare weg, letterlijk tot het donker wordt.

Parcours
GWC de Adelaar beschikt over een verlicht en prachtig onderhouden crossparcours, inclusief trappen, zandbak, rockgarden en wasbord. Hier kun je bijna elke avond van de week terecht.

Ereleden
Louk Welter  
Rob Dorhout 
Gerard van der Manden