Lid worden

Aanmeldformulier van GWC de Adelaar.

Jonger dan 18 jaar
Ben je jonger dan 18 jaar, dan kun je alleen lid worden met toestemming van je ouders. Deze is oa nodig voor registratie bij de KNWU die de leeftijd van 18 ipv 16 jaar als grens hanteren.
Download ook de Toestemmingsverklaring, vul deze in, laat hem door één van je ouders ondertekenen en stuur de verklaring naar ons terug.

  Ik kies voor dit lidmaatschap:

  Aanmelden voor 'Jeugdlid t/m 14 jaar' en 'MTB-jeugdlid t/m 14 jaar' voorlopig niet mogelijk vanwege lange wachtlijst.

  Ik word lid met ingang van:

  Geslacht:
  ManVrouw

  Geboortedatum:

  Zoals alle verenigingen kan ook GWC de Adelaar niet bestaan zonder de inzet van héél veel vrijwilligers. Door mijzelf of mijn kind aan te melden geef ik aan dat ik graag bereid ben om af en toe de handen uit de mouwen te steken en de vereniging te helpen als men een beroep op mij doet.  Ben je nog geen 18 jaar laat dan onderstaande Toestemmingsverklaring door je ouders invullen en opsturen naar administratie@gwcdeadelaar.nl

  Informatie over clubkleding vind je hier. Lees meer>>

  Opzeggen lidmaatschap
  Om onnodige kosten te voorkomen (afdracht aan de KNWU en NTFU) heeft het bestuur besloten dat wij vanaf heden alleen nog opzeggingen accepteren die bijtijds schriftelijk per e-mail worden gedaan. Dat betekent dat, wanneer je van plan bent om te stoppen of naar een andere vereniging te gaan, je dit vóór 1 december e-mailt naar administratie@gwcdeadelaar.nl.
  Opzeggingen die na 1 december binnen komen, zullen pas aan het eind van het lopende kalenderjaar worden doorgevoerd. De contributieplicht blijft dan nog bestaan.