Kleding


Voor de periode tot en met 2026 is fietskleding beschikbaar met een nieuw design vanwege gewijzigde sponsorcontracten. De clubkleding heeft een strakke vormgeving en een moderner logo.  

Sponsors
Ook deze keer hebben we weer mooie sponsors op de kleding staan. Via deze weg willen we nogmaals zeggen hoe dankbaar we zijn dat deze bedrijven onze vereniging ondersteunen. 

De shirtsponsors zijn:

 • Beks en Beks advocaten
 • Beuker Wielersport
 • De Boer, Dier & Ruiter
 • Hypsos.
 • Krijn Barmentloo schilderwerken

Wij bevelen deze sponsors zeer bij jullie aan.
Het bestuur ziet graag dat alle leden in clubkleding verschijnen tijdens de clubactiviteiten. 

Ontwerp
Onze kleding heeft voor de periode 2023-2026 een nieuw ontwerp. Een kledingcommissie heeft het afgelopen jaar allerlei opties bekeken, waarbij zowel praktische als creatieve alternatieven gewogen zijn. Het logo heeft een eigentijds uiterlijk gekregen.

Bestelmomenten
De webshop is een aantal keer per jaar geopend. Buiten deze momenten is er geen mogelijkheid om kleding te bestellen. Voor 2024 is dat 15 t/m 28 januari 2024 en 10 t/m 23 juni 2024
Nieuwe leden kunnen op weg geholpen worden door kleding uit de voorraad. Stuur een berichtje naar kleding@gwcdeadelaar.nl 

Kleding passen? 
De maten zijn gelijk aan de kleding van de afgelopen periode.
Als je de maat weet, kun je zo nieuwe kleding bestellen.
Als je toch wilt passen kun je terecht bij Beuker Wielersport in Huizen. Daar liggen verschillende pas-sets. Marcel en Jordy kunnen eventueel nog advies geven welke maat of soort kleding je het best kunt bestellen.

Gratis shirt
Door de sponsoring is het mogelijk aan alle leden éénmalig gedurende de periode 2023-2026 een gratis shirt aan te bieden, uitsluitend bij bestelling van een broek èn een shirt.

 • de gratis shirt regeling is alleen nog beschikbaar voor nieuwe leden …..
  èn bij de eerstvolgende bestelmogelijkheid na ingaan van het lidmaatschap …..
  èn bij bestelling van een broek èn een shirt.
  Het totale bedrag moet worden afgerekend op de webshop.
 • achteraf wordt door de penningmeester het bedrag van het goedkoopste shirt terugbetaald. Voor kinderen is dat €32,67, voor volwassenen €34,49.
 • selecteer een broek en een shirt, zoals die in de webshop wordt aangeboden en reken af met Bioracer.
  ‘Icon’ is de ons bekende kwaliteit, ‘epic’ de betere met oa een andere zeem.
 • voor huidige leden is de regeling inmiddels vervallen.


Regeling tijdrit-, race- of wegritpakken.
Als je bij meer dan 10 nationale wedstrijden uitkomt in Adelaar kleding, krijg je een ‘tijdrit- of wegritpak’. Lees meer>>

Bestelmethode
Onze kleding kun je zien, bestellen en betalen op de webshop van Bioracer. Bestellen kan slechts als de webshop geopend is. Deze webshop zal de komende periode een aantal keer per jaar gedurende een aantal weken geopend zijn. De kleding wordt ongeveer 8 weken na het sluiten van de webshop uitgeleverd bij onze hoofdsponsor Beuker Wielersport in Huizen.
Na het aanmaken van een account bij Bioracer kunnen de verschillende kledingstukken bekeken worden. Hieronder lees je hoe het verder in zijn werk gaat. Lees meer>>