Crosstraining

Op ons eigen parcours aan het Kininelaantje kan in de herfst- en winterperiode getraind worden olv deskundige trainers. We werken al lang hard aan de uitbreiding van het MTB/Crossparcours bij ons clubhuis. We hopen dat binnenkort de schop echt de grond ingaat. 

Het veldrit seizoen is weer van start gegaan. De eerste nationale wedstrijd is inmiddels weer verreden. Daarom gaan ook wij vanaf 3 oktober weer beginnen met de wekelijkse veldrittraingen op de dinsdagavond op ons clubparcours aan het Kininelaantje.

De trainingen zullen starten om 19.30 uur en eindigen om 21.00 uur.

In de schoolvakanties (herfst- en kerstvakantie) is er geen training. De laatste training staat gepland op 23 januari 2024, gevolgd door de traditionele afsluiting van het cross-seizoen met de Adelaar Koppelcross op 28 januari.

De trainingen zullen afwisselend verzorgd worden door onze deskundige trainers Roderik Egberink, Ocko Geserick en Micha de Vries.

Iedereen is welkom op de trainingen, maar er is wel een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen. Deelnemers moeten in het bezit zijn van een KNWU-licentie, een KNWU-startlidmaatschap óf een NTFU-licentie.

De trainingen zijn vanaf 14 jaar. Voor jeugdleden kan een uitzondering worden gemaakt, maar uitsluitend na overleg met de jeugdtrainer.

Trainingen staan open voor zowel wedstrijdrijders als toerrijders.

Voor leden van GWC de Adelaar is deelname gratis. Niet-leden kunnen zich aanmelden via de website als wintercrosslid.

Voor € 35,- kun je dan tot eind januari wekelijks de trainingen volgen.

Wil je meer informatie, neem dan contact op met Robin van Vuren; wedstrijd@gwcdeadelaar.nl