DK Tijdrijden

Op dinsdag 9 mei 2023 organiseren wij het Kampioenschap tijdrijden 2023 van het District Midden. Dit evenement zal plaatsvinden in de polder van Zeewolde. Het parcours van ruim 14 kilometer is verkeersluw. Dit betekent dat je andere weggebruikers kunt tegenkomen. Hou hier rekening mee. Op belangrijke punten staan seingevers.

De start is aan het Priempad. De finish is ruim 14 km later aan de Nekkeveldweg. De tijdmeting geschiedt dmv transponders. Niet vergeten dus! Op Strava vind je het parcours hier.

Parkeren aan het parcours is ten stengste verboden. Kom je met de auto? Parkeer dan op het terrein aan de Stichtse Kant aan de overkant van de A27. Op de fiets rijd je zo naar de start aan het Priempad.
Parkeren OP het fietspad richting Stichtsebrug (Waterlandseweg tegenover de start) is nadrukkelijk verboden. Er wordt gehandhaafd.

De straat na de finish zal aan beide zijden worden afgezet met linten. Er mogen alleen kijkers achter de linten staan. Gefinishte renners maken de weg direct vrij. Publiek en renners op de weg na de finish is zeer nadrukkelijk NIET toegestaan. Op deze manier kunnen werktuigen van boeren ongehinderd en snel passeren.

Permanence in de tent van GWC de Adelaar 150 meter na de finish. Inschrijving vindt plaats via de website van de KNWU.

Bijschrijven is NIET mogelijk.
De deelnemerslijst met starttijden vind je een week voor het evenement hier.

De volledige uitslag vind je hier.

Het programma ziet er als volgt uit: (tijden onder voorbehoud)

18.30 uurAmateurs (M)
18.40 uurSportklasse (M)
18.50 uurMasters 40+
19.10 uurMasters 50+
19.20 uurNieuweling (V)
19.30 uurJunior (V)
19.40 uurBeloften, Elite/Prof B (V)
20.00 uurNieuwelingen (M)
20.10 uurJunioren (M)
20.20 uurBeloften (M)
20.30 uurElite, Prof B (M) mannen
http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=1591551