Jeugdveldrit

Zondag 29 oktober 2023

Op zondag 29 oktober 2023 organiseert GWC de Adelaar ism met de KNWU, de ‘Nationale Jeugdveldrit‘ op sportpark Berestein, Kininelaantje 3, Hilversum. Op ons prachtige parcours met vele brede paden en lastige hindernissen kunnen de jeugdige veldrijders hun kunsten laten zien.

Kinderen zullen op racefietsen met dikkere banden met meer grip en aangepaste remmen, de strijd aangaan op het prachtige veldritparcours van de Adelaar. Afhankelijk van de leeftijd rijden de renners steeds langere wedstrijden. We beginnen om 10.00 uur met categorie 1 voor de 8-jarige jongens en meisjes.

Om deze wedstrijden van dichtbij te zien is het veldparcours aan het Kininelaantje heel geschikt. Ouders, grootouders, broertjes en zusjes staan met de neus bovenop het schouwspel en kunnen zo de verrichtingen van de deelnemende kinderen op de voet volgen. Het is voor jong en oud een heel aangename manier om kennis te maken met deze sport. Misschien ook iets voor uw zoon of dochter? Er is voldoende Parkeergelegenheid dichtbij het parcours.

Kom gezellig een kijkje nemen. Proef de sfeer en neem een drankje of versnapering in het gezellige clubhuis van GWC de Adelaar, tot ziens.

Wij danken de gemeente Hilversum voor hun financiële bijdrage aan dit evenement.

De uitslagen vind je op KNWU.