Jeugdveldrit

Zondag 7 november 2021

Op zondag 7 november 2021 organiseert GWC de Adelaar ism met de KNWU, de ‘Nationale Jeugdveldrit‘ op sportpark Berestein, Kininelaantje 3, Hilversum. Op ons prachtige parcours met vele brede paden en lastige hindernissen kunnen de jeugdige veldrijders hun kunsten laten zien.

CORONAMAATREGELEN

De overheid heeft onlangs enkele maatregelen afgekondigd mbt de bestrijding van het coronavirus. Wij vragen jullie, renners, ouders en begeleiders, om je te houden aan deze maatregelen. We zetten ze even op een rijtje: 

– bij klachten blijf je thuis en laat je testen
– schud geen handen
– houd ook buiten 1,5 m afstand (dit geldt natuurlijk niet tijdens de wedstrijd)
– ben je ouder dan 18 jaar en maak je gebruik van de kantine, dan scannen we bij de ingang je coronatoegangsbewijs
– haal als renner zoveel mogelijk zelf je rugnummer op en lever het ook zelf na de wedstrijd weer in. Jij hebt nl geen CTB nodig. 
– maak je geen gebruik van de kantine dan heb je geen CTB nodig
– parkeer op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen en NIET langs de weg

Kinderen zullen op racefietsen met dikkere banden met meer grip en aangepaste remmen, de strijd aangaan op het prachtige veldritparcours van de Adelaar. Afhankelijk van de leeftijd rijden de renners steeds langere wedstrijden. We beginnen om 10.00 uur met categorie 1 voor de 8-jarige jongens en meisjes.

Om deze wedstrijden van dichtbij te zien is het veldparcours aan het Kininelaantje heel geschikt. Ouders, grootouders, broertjes en zusjes staan met de neus bovenop het schouwspel en kunnen zo de verrichtingen van de deelnemende kinderen op de voet volgen. Het is voor jong en oud een heel aangename manier om kennis te maken met deze sport. Misschien ook iets voor uw zoon of dochter? Er is voldoende Parkeergelegenheid dichtbij het parcours.

Kom gezellig een kijkje nemen op zondag 7 november, proef de sfeer en neem een drankje of versnapering in het gezellige clubhuis van GWC de Adelaar, tot ziens.

Wij danken de gemeente Hilversum voor hun financiële bijdrage aan dit evenement.

De uitslagen vind je op KNWU.