Meerdaagse

Winterberg, Sauerland

3-daagse, 16, 17 en 18 juni 2023 Winterberg

Geen fietsjaar is compleet zonder een 3-daagse. Daarom organiseren we ook dit jaar deze klassieker van GWC de Adelaar. Onze keuze is dit jaar gevallen op Winterberg in het Sauerland.
Voor racefietsers is het Sauerland een begrip. De veelal verkeersarme wegen langs historische vakwerkdorpen en het groene, glooiende landschap met hoogteverschillen tot wel 400 meter maken het een waar paradijs voor de sportieve fietser. 

De afstand Hilversum-Winterberg is ruim 300 km en dat betekent dat we met de auto slechts een dagdeel kwijt zijn aan de heen- en terugreis. Er blijft dus nog voldoende tijd over om op beide reisdagen de omgeving per fiets te verkennen. De zaterdag is gereserveerd voor de koninginnenrit, waarna de zondag bij uitstek geschikt is om uit te fietsen. In de middag keren we dan weer huiswaarts.

Het verblijf
Ons adres: Hotel Winterberg Resort. Het hotel is gespecialiseerd in de ontvangst van de meer sportief georiënteerde levensgenieter.
Er zijn 105 kamers, alle voorzien van douche, WC, TV en gratis WIFI. Wij hebben voor 40 personen gereserveerd. Voor ontbijt en diner beschikt het hotel over een groot buffetrestaurant. Voor meer informatie over hotel Winterberg Resort verwijzen we je naar de site: Hotel Winterberg Resort.