Meerdaagse

3-daagse, 6 – 8 september 2024 naar Ibbenbüren

Een stukje fietsen, terrasje scoren, copieus dineren, nazitten, napraten, etc. Ziehier de belangrijkste ingrediënten van onze traditionele 3-daagse. Voor dit jaar is onze keuze gevallen op Ibbenbüren in het Teutoburgerwald/Duitsland.

Het Teutoburgerwald is een groene oase met prachtige vergezichten, uitgestrekte bossen en kleine authentieke dorpjes. De vele weggetjes nodigen uit tot een uitgebreide verkenning. Op de racefiets! Het hoogste punt reikt tot iets boven de 400 meter, dus voor de klimmers onder ons een leuke uitdaging. Wees gerust, ook voor de niet-klimmers is er veel te genieten. 

Ibbenbüren ligt ongeveer 200 km van Hilversum. Dichtbij dus. De A1 afrijden en vervolgens nog een klein stukje Duitsland. Daarna uitpakken, verkleden en gaan! 

Het verblijf
Ons adres: Hotel Leugermann in Ibbenbüren. Het hotel heeft 50 kamers. Alle kamers zijn voorzien van TV, telefoon, kluis en minibar. Wij hebben voor iets meer dan 30 personen gereserveerd. Voor ontbijt en diner beschikt het hotel over een groot restaurant. Voor meer informatie over hotel Leugermann verwijzen we je naar de site: Hotel Leugermann


De kosten
€ 175,– per persoon voor verblijf o.b.v. 2 personen per kamer, ontbijt (2x), diner (2x). Eénpersoonskamers (tegen meerprijs) zijn beperkt beschikbaar. Natuurlijk mogen degenen die dat willen ook hun partner meenemen. Wij hebben daarmee al rekening gehouden bij de voorlopige reservering.

Op de fiets
Het mag geen geheim zijn: een dag niet gefietst is een dag niet geleefd, dus we stappen alle dagen op de fiets. Omdat de reistijd te overzien is, kunnen we zowel op de vrijdagmiddag als op de zondagochtend een mooie ronde maken. Uiteraard is de zaterdag gereserveerd voor de koninginnenrit. Marti is al druk bezig met het uitvogelen van de routes. Bedoeling is om voor elke dag meerdere routes samen te stellen, variërend in lengte en hoogte, zodat er wat te kiezen valt. Komt goed.


Je gaat toch mee?
Graag opgeven uiterlijk per 1 maart 2024. De aanbetaling is € 100,-. Wil je dit bedrag overmaken gelijk met de inschrijving op rekeningnummer: NL68INGB0004579815 tnv 
R Verhoog ovv 3-daagse. Ontvangst aanbetaling is voor ons bewijs van inschrijving.   

We verzoeken je om het restantbedrag (€ 75,–) over te maken uiterlijk per 1 juli 2024.
In onze begroting hebben wij geen rekening gehouden met de reiskosten; wij gaan ervan uit dat de deelnemers dit onderling regelen. Uiteraard kunnen wij bemiddelen bij de auto indeling.

Wij willen je uitnodigen om deel te nemen aan de “3-daagse 2024” app groep, zodat verdere communicatie via deze app kan plaatsvinden. Vergeet daarom niet je telefoonnummer aan ons door te geven.

Om in te schrijven voor de 3-daagse 2024 gebruik deze link: 
aanmelden 3-daagse

Met sportieve groet,
Het 3-daagse team