Gooise Wielerclub de Adelaar

Zondag 12 augustus: Nieuwe Landtocht

Deze fraaie toertocht voert ons door de mooiste plekken van zuidelijk Flevoland, geheel door water omgeven en voorzien van de mooiste vergezichten en met twee klimmetjes naar de Hollandse Brug. Er is een keuze uit twee afstanden: 60 en 120 km.

De 120 km fietsroute loopt langs het schitterende natuurgebied  Oostvaarders-plassen, met een mooie lus door het prachtige landschap over de Knardijk naar Zeewolde en vervolgens richting Gooimeerdijk.  De 60 km route rijdt door het Kromslootpark en vervolgens ten noorden van het stadsdeel Almere-Haven en het villapark Almeerderhout naar de Gooimeerdijk.

Dit is een niet-gepijlde clubrit, die voor beide afstanden zal starten rond 8:30 uur. Zorg dat je al om 8 uur aanwezig bent, zodat je de tijd hebt om je in te schrijven, te genieten van de eerste kop koffie en je groep voor die dag te bepalen. Wil je later starten? Dat kan tot 10:00 uur.

Kortom, een uitdagende tocht door een prachtig stukje natuur voor een mooie zondag. Wij hopen jullie dus allemaal weer aan de start te zien.

Wil je de route op je GPS rijden, download dan de route via de link van Afstandmeten.nl

120 km:

http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=1578681

60 km: 

http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=1578471

 

De Toercommissie