Gooise Wielerclub de Adelaar

ZONDAG 7 MEI RANDMEERTOCHT

Hierboven zie je de ingrediënten van onze komende tocht. Dat vooruitzicht, gekoppeld aan het naar verwachting droge weer, maakt deze tocht onweerstaanbaar voor de liefhebbers die jullie allemaal zijn.

Er staan vier afstanden op het programma: 75 km ( over de brug bij Nijkerk en door de polder terug ) en 100 km via Nijkerk naar Harderwijk ( zie foto rechtsboven ) en na de koffie op het terras van Allure (vm Zeezicht ) terug door de polder. Tenslotte de 48 en 40 km, vooral voor deelnemers op een hybride fiets die niet voor snelheid maar vooral voor het genieten van de omgeving gaan. Deze routes voeren je door de Hilversumse Meent naar de Vecht. Vervolgens via Muiderberg en door het Naarderbos naar de vestingstad Naarden. Aan de rand van het Gooimeer kijk je uit op de skyline van Almere Haven. Tenslotte wacht je een afwisselende route via de uitspanning  Oud Valkeveen en de villawijk Bikbergen over de Bussumse heide terug naar het clubhuis.

De Randmeertocht is een clubrit , die niet is uitgepijld en in groepen wordt gereden. Zorg er dus voor dat je op tijd bent voor de start, die voor 08:30 uur staat gepland.

Wij wensen jullie veel toerplezier !

De Toercommissie