Gooise Wielerclub de Adelaar

Zondag 24 september: uitnodiging voor DE VELUWETOCHT

Dit is de laatste toertocht van het seizoen en dus verwachten we velen van jullie aan de meet. We rijden deze tocht in groepen met voorrijders, omdat de tocht niet gepijld is. Rij je liever alleen of met een eigen groep, dan ligt er een routebeschrijving voor je klaar of kun je de route vooraf downloaden. Zie onderstaande links.

De 170 KM

Aan het einde van het seizoen is iedereen in topconditie. Dus zijn er genoeg liefhebbers voor een laatste uitdaging: de 170 KM die om 08:00 van start gaat.

Deze route gaat bij Nijkerk nog even over de dijk richting strand Nulde en gaat na ca 1 km van de dijk af, rechts naar Putten, Garderen en Hoog Soeren. Verder is de terugweg vanaf Harskamp aangepast richting Lunteren, De Glind naar Achterveld. Bij Achterveld sluit de 170 km route aan bij de 100 km.

De 100 KM

De 100 km rijders vertrekken rond 08:30 uur en gaan over Bunschoten via Barneveld naar de koffiestop in Achterveld, restaurant de Roskam aan de Hessenweg 212.

De tocht gaat verder via Leusden, Soesterberg, Maartensdijk en Hollandsche Rading terug naar het clubhuis voor een welverdiende versnapering.

Kortom een mooie, ontspannen tocht tegen het einde van het seizoen. Nog een keer samen genieten van een hopelijk fraaie nazomerdag!

Deelnemers met een navigatie kunnen de route downloaden via Afstandmeten.nl onder de volgende links:

 

Route 100 km: http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=1592809

Route 170 km: http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=1620992

 

De Toercommissie