Gooise Wielerclub de Adelaar

Zondag 23 juni organiseert GWC de Adelaar de Aktie Fysio Heuvelrugtocht**

 

Dit is één van de fraaiste Adelaar-tochten, maar ook de pittigste. De tocht voert door de prachtige bossen en over diverse bulten van de Utrechtse Heuvelrug. Bovendien is onze tocht door de NTFU gekwalificeerd als een 2 sterren tocht. Je kunt kiezen uit 3 afstanden, te weten 65, 115 en 145 km, die allemaal geheel gepijld zijn.

De 65 km tocht maakt een rondje over Austerlitz en komt onderweg verschillende bultjes tegen. De 115 km doet wat pittiger hellingen aan zoals de Amerongseberg en tenslotte de 145 km, bedoeld voor de “diehard” die het serieuze klimwerk niet schuwt, met de Grebbeberg als letterlijk hoogtepunt. Het rustpunt op de lange afstanden ligt in Amerongen in het bekende etablissement Café Restaurant Buitenlust. Hier kun je bijkomen met verse koffie en een heerlijke appelpunt.

Dit is een VTT (Vrije Toer Tocht). Inschrijfgeld voor NTFU en KNWU leden: € 4,00. Overige deelnemers: € 5,00. Alle deelnemers ontvangen bij terugkomst in ons clubhuis tevens een gratis consumptie.

Voor alle Adelaar-toerders is dit een tocht om niet te missen. Laat deze fraaie 2 sterrenklimtocht niet aan je voorbijgaan, want dit is toeren zoals toeren bedoeld is.

We starten om 08:30 uur, dus kom op tijd !

De Toercommissie

GPS Routes te  downloaden via:

65km:

http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=1542750

115km:

http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=1325279 

145km :

http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=1779028