Gooise Wielerclub de Adelaar

Zondag 22 september: De Veluwetocht

We nodigen je uit voor de laatste toertocht van dit seizoen: De Veluwetocht. Wanneer? Zondag 22 september. Je kunt kiezen uit twee afstanden: 100 km en 170 km. De routes zijn niet gepijld en daarom rijden we in groepen met voorrijders. Rij je liever alleen dan ligt er een routebeschrijving voor je klaar of kun je de route vooraf downloaden. Zie onderstaande links.

De 170 km rijders kunnen starten vanaf 8.00 uur. De route gaat bij Nijkerk nog even over de dijk richting strand Nulde en gaat na ca. 1 km van de dijk af, rechts naar Putten, Garderen en Hoog Soeren. De terugweg gaat via o.a.  Harskamp richting Lunteren en De Glind naar Achterveld. Bij Achterveld sluit de 170 km route aan bij de 100 km. De 100 km rijders vertrekken rond 08:30 uur en gaan over Bunschoten via Barneveld naar de koffiestop in Achterveld. Restaurant de Roskam is gelegen aan de Hessenweg 212 te Achterveld. Dit is links van de weg als je het dorp Achterveld binnen fietst. De tocht gaat verder via Leusden, Soesterberg, Maartensdijk en Hollandsche Rading.

De Veluwetocht is een clubrit waaraan geen inschrijfkosten zijn verbonden. Een mooie, ontspannen tocht tegen het einde van het seizoen. Nog even samen genieten van een hopelijk fraaie nazomerdag !

Deelnemers met een navigatie kunnen de route downloaden via Afstandmeten.nl onder de volgende link:

Route 100 km: http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=1592809

Route 170 km: http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=1620992

 

De Toercommissie