Gooise Wielerclub de Adelaar

Zondag 18 maart: Openingstocht

De dooi is weer ingevallen, de vogels zijn ontwaakt uit hun winterslaap, de krokussen uit de grond gespat; kortom de lente komt eraan en dus de hoogste tijd voor onze traditionele Openingstocht. Datum: zondag 18 maart. Alle groepen vertrekken rond 08:30 uur.

De Openingstocht is een ongepijlde clubrit d.w.z. we rijden in groepen van verschillende snelheden. Iedereen kan een lekkere groep voor zichzelf uitzoeken om het seizoen op gepaste wijze te openen.

Je kunt kiezen tussen een rit van 45 km en één van 70 km. De 45 km slaat in Abcoude af en rijdt terug naar het clubhuis. De 70 km gaat richting Vinkeveen. Ons gastvrije stamcafe de Schans zal voor de 70 km rijders graag de traditionele koffie met appelpunt serveren!  

Via Afstandmeten.nl kun je desgewenst de routes downloaden. Zie onderstaand voor de links. Mochten de links naar Afstandmeten.nl niet werken, dan kunnen we betreffende GPX-bestanden naar je toesturen. Laat dat ons dan even weten. De papieren routebeschrijvingen liggen uiteraard klaar bij de start. 

Bij terugkomst in het clubhuis is er voor iedereen een gratis consumptie (bij inlevering polsbandje)!

Wij wensen jullie een mooie en veilige voorjaarstocht.

De Toercommissie

 

Routes te downloaden via:

70 km:

http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=1608766

45 km:

http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=1629563