Gooise Wielerclub de Adelaar

Zondag 17 maart: De Openingstocht

Het is weer koers!

De winter schudden we af en we heten het voorjaar welkom. Dus, op de pedalen! De hoogste tijd voor onze traditionele Openingstocht.

Datum: zondag 17 maart. Vertrek: rond 08:30 uur voor alle groepen.

De Openingstocht is een ongepijlde clubrit d.w.z. we rijden in groepen van verschillende snelheden. Iedereen kan een lekkere groep voor zichzelf uitzoeken om het seizoen op gepaste wijze te openen. Via Afstandmeten.nl kun je desgewenst de routes downloaden. Zie onderstaand voor de links. Mochten de links naar Afstandmeten.nl niet werken, dan kunnen we betreffende GPS -bestanden naar je toesturen. Laat dat ons dan even weten. De papieren routebeschrijvingen liggen uiteraard klaar bij de start. 

Je kunt kiezen tussen een rit van 45 km en één van 70 km. De routes van beide afstanden zijn op onderdelen vernieuwd. De 45 km slaat in Abcoude af en rijdt terug naar het clubhuis. De 70 km gaat richting Vinkeveen. Ons gastvrije stamcafé de Schans zal voor de 70 km rijders tegen inlevering van het bij de start ontvangen polsbandje graag de traditionele koffie met appelpunt serveren!  

Wij wensen jullie een mooie en veilige Openingstocht.

De Toercommissie

45 km:

https://www.afstandmeten.nl/index.php?id=1629563

70 km:

https://www.afstandmeten.nl/index.php?id=1702253