Gooise Wielerclub de Adelaar

Zondag 11 augustus: De Nieuwe Landtocht

Je hebt de keuze uit twee afstanden: 60 km en 120 km. Deze fraaie toertocht voert ons door de mooiste plekken van zuidelijk Flevoland, geheel door water omgeven en voorzien van de mooiste vergezichten en met twee klimmetjes naar de Hollandse Brug.

De 120 km fietsroute loopt langs het schitterende natuurgebied  Oostvaarders-plassen, met een mooie lus door het prachtige landschap over de Knardijk naar Zeewolde en vervolgens richting Gooimeerdijk.  De 60 km route rijdt door het Kromslootpark en vervolgens ten noorden van het stadsdeel Almere-Haven en het villapark Almeerderhout naar de Gooimeerdijk.

Voor beide afstanden geldt dat de route door Almere iets afwijkt van die in vorige edities. Dit vanwege diverse wegafsluitingen.

Dit is een niet-gepijlde clubrit, waaraan geen kosten zijn verbonden. Start voor beide afstanden zal zijn rond 8:30 uur. Zorg dat je al om 8 uur aanwezig bent, zodat je de tijd hebt om je in te schrijven, te genieten van de eerste kop koffie en je groep voor die dag te bepalen.

Kortom, een uitdagende tocht door een prachtig stukje natuur voor een mooie zondag. Wij hopen jullie dus allemaal weer aan de start te zien.

Wil je de route op je GPS rijden, download dan de route via de link van Afstandmeten.nl

120 km:  http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=1578681

60 km:    http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=1578471

 

De Toercommissie