Gooise Wielerclub de Adelaar

Zondag 1 september: De Kromme Mijdrechttocht

Zoals altijd organiseren wij aan het einde van de zomer deze even uitdagende als verrassende clubrit. Je kunt kiezen uit twee afstanden: 60 km en 105 km.

De 105 km tocht voert ons via Baambrugge en Abcoude naar Ouderkerk. Vervolgens via Stokkelaarsbrug en de Voetangel naar Amstelhoek en de Kromme Mijdrecht. Bij restaurant De Strooppot (met terras!) hebben we een koffiestop gepland. De terugtocht voert ons via Woerdense Verlaat, Kockengen en Breukelen. Daarna fietsen we langs de Vecht weer huiswaarts.

De 60 km bereikt de Kromme Mijdrecht zelf niet, maar voert langs de eveneens schilderachtige Gein. Ook een aanrader dus. Wij verwachten weer velen van jullie aan de start.

Wil je in een groep meefietsen, zorg dan dat je rond 08:00 uur bij ons clubhuis aanwezig bent. De Kromme Mijdrechttocht is een clubrit waaraan geen inschrijfkosten zijn verbonden. Vertrek rond 08:30 uur. Wil je de tocht liever op eigen gelegenheid rijden, dan kun je nog starten tot 10:00 uur.

De routes zijn niet gepijld. Wil je de route m.b.v. je navigatie rijden, download dan de route via de link van Afstandmeten.nl. Zie onderstaand.

De Toercommissie

105 km:

http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=1588716

60 km:

http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=2471711