Gooise Wielerclub de Adelaar

Vrijwilligers: BEDANKT.

Vandaag werd op ons schitterende crossparcours aan het Kininelaantje de Landelijke Jeugdveldrit gehouden. Ruim 140 kinderen verschenen er aan de start. We hebben prachtige wedstrijden gezien onder hele mooie omstandigheden. Langs deze weg wil ik alle vrijwilligers, voor en achter de schermen, bedanken voor hun inzet. Zonder jullie kunnen we dit soort evenementen niet organiseren. Dank jullie wel.

Ook danken we de sponsor van deze Landelijke Jeugdveldrit: IN-GOOI. In-Gooi is gespecialiseerd in de realisatie van uw grafische producten. Ook kunt u terecht bij In-Gooi voor uw bruidsreportage of ondersteuning bij uw congres of evenementen. In-Gooi is ook verantwoordelijk voor het nieuwe clubmagazine van de Adelaar. Voor meer informatie kijkt u op In-Gooi.

 

Op 18 november is de Janet Memorial, de nationale veldrit op Anna’s Hoeve. Voor dit prachtige evenementen hebben we nog veel vrijwilligers nodig. Vrijdagmiddag tussen 13.00 – 17.00 uur, zaterdag bij de opbouw tussen 8.00 en 10.00 uur. Van 11.00 – 16.00 uur om het parcours te beveiligen en tussen 16.00 – 17.00 uur om de boel weer af te breken.

Zin om ook eens een keer mee te helpen? Stuur dan een bericht naar Jos Egberink via evenementen@gwcdeaderlaar.nl