Gooise Wielerclub de Adelaar

UITNODIGING VOOR “DE NIEUWE LANDTOCHT”

Zondag 14 augustus organiseren we de “ Nieuwe Landtocht” door Zuidelijk Flevoland, een tocht met twee afstanden, één van 60 km en één van 120 km.

Deze fraaie toertocht voert ons door de mooiste plekken van zuidelijk Flevoland, geheel door water omgeven en voorzien van de mooiste vergezichten en met twee klimmetjes naar de Hollandse Brug.
De 120 km fietsroute loopt langs het schitterende natuurgebied Oostvaarders-plassen, met een mooie lus door het prachtige landschap over de Knardijk naar Zeewolde en vervolgens richting Gooimeerdijk. De 60 km route rijdt door het Kromslootpark en vervolgens ten noorden van het stadsdeel Almere-Haven en het villapark Almeerderhout naar de Gooimeerdijk.
Dit is een niet-gepijlde clubrit, die voor beide afstanden zal starten rond 8:30 uur. Zorg dat je al om 8 uur aanwezig bent, zodat je de tijd hebt om je in te schrijven, te genieten van de eerste kop koffie en je groep voor die dag te bepalen.

Kortom, een uitdagende tocht door een prachtig stukje natuur voor een mooie zondag. Wij hopen jullie dus allemaal weer aan de start te zien.

De Toercommissie