Gooise Wielerclub de Adelaar

Zondag 25 september: uitnodiging De Veluwetocht

Dit is de laatste toertocht van het seizoen en dus verwachten we velen van jullie aan de meet. We rijden deze tocht in groepen met voorrijders, omdat de tocht niet gepijld is. Rij je liever alleen dan ligt er een routebeschrijving voor je klaar of kun je de route vooraf downloaden.

De 170 km rijders gaan vanaf 8.00 uur van start.
Deze route gaat bij Nijkerk nog even over de dijk richting strand Nulde en gaat na ca 1 km van de dijk af, rechts naar Putten, Garderen en Hoog Soeren. Verder is de terugweg vanaf Harskamp aangepast richting Lunteren, De Glind naar Achterveld. Bij Achterveld sluit de 170 km route aan bij de 100 km.

De 100 km rijders vertrekken rond 8:30 uur.
Zij gaan over Bunschoten via Barneveld naar de nieuwe koffiestop in Achterveld. Restaurant de Roskam is gelegen aan de Hessenweg 212 te Achterveld. Dit is links van de weg als je het dorp Achterveld binnen fietst.De tocht gaat verder via Leusden, Soesterberg, Maartensdijk en Hollandsche Rading.

Kortom een mooie, ontspannen tocht tegen het einde van het seizoen. Nog even samen genieten van een hopelijk fraaie nazomerdag !

 

De Toercommissie