Gooise Wielerclub de Adelaar

Uitnodiging Jaarafsluiting Toer

Wanneer? Vrijdag 29 november om 20.00 uur. Waar? Clubhuis.

Hoe is het de Toer het afgelopen jaar vergaan?

Alweer een jaartje verder en we hebben zeker niet stilgezeten. Jullie herinneren je vast nog wel het bevlogen verslag van Servaas Schoone over de resultaten van de werkgroep met o.a. Tineke Faber en Sanne Maat, die een toekomstperspectief hadden geschetst van een vereniging met een meer eigentijds gezicht. In mei is daarop een advies uitgebracht met aanbevelingen om de Adelaar meer te laten inspelen op de vragen en wensen van deze tijd. Sindsdien heeft Servaas zich echter teruggetrokken en lag het project nagenoeg stil.
Totdat Frans van Dommele in beeld kwam, die het clubhuis een zeer geslaagde makeover gaf en zich vervolgens meldde als nieuwe voorzitter van de toercommissie. Na veel vergaderen en nieuwe organogrammen heeft ook Frans helaas afgehaakt als voorzitter van de Toercommissie…

En hoe nu verder ?

De Toercommissie heeft de scherven maar weer opgeraapt en met ons kleine team een aantal voorstellen uitgewerkt om het toerprogramma met ons kleine team in de lucht te houden, door gewoon op beide benen te blijven staan en een zekere versobering door te voeren waarover op 29 november meer.

Tot slot

Wij rekenen erop dat velen van jullie ons komen ondersteunen met  jullie positieve inbreng en originele suggesties, want alleen samen kunnen we onze kar weer op de rails krijgen.

 De Toercommissie