Geannuleerd: Uitleg Cycl-app en workshop Natusport, 20 juni 19.30u

Gepubliceerd op ma 6 jun '22 door Jos Egberink

De Clubavond 20 juni:
Uitleg Cyql-app en workshop met NatuSport
gaat NIET door.


Op maandag 20 juni een clubavond:

Ruim 50 leden hebben zich al aangemeld voor de Cyqle-app. Dat is een mooi begin. Deze wordt gebruikt om onderling gemakkelijk afspraken te maken voor een fietstocht. Voorafgaand aan de workshop sportvoeding op 20 juni zal vanaf 19.30 uur uitleg worden gegeven over de mogelijkheden. Ook zullen we jullie vragen beantwoorden. Laat via toer@gwcdeadelaar.nl even weten of je belangstelling hiervoor hebt. 

Aansluitend op maandag 20 juniom 20.00 uur organiseren wij een workshop over sportvoeding. René Bastiaanse van Natusport zal uitgebreid vertellen over het belang van goede voeding vóór, tijdens en na een wedstrijd of toertocht. Wat heb je nodig om je prestaties en uithoudingsvermogen te verbeteren? En hoe kun je sneller en beter herstellen na een zware inspanning. Denk hierbij aan een wedstrijd of een lange toertocht. Roderik Egberink zal als praktijkdeskundige vertellen over zijn ervaringen met goede sportvoeding.   
Wij bevelen deze workshop aan voor zowel wedstrijd- als toerrijders. En ook voor (ouders van) jeugdleden is dit een hele mooie gelegenheid om te horen hoe belangrijk goede voeding is voor een beginnende renners.   
Bij voldoende belangstelling laten we weten of deze workshop ook daadwerkelijk doorgaat. Meld je dus aan voor deze (gratis) workshop via evenementen@gwcdeadelaar.nl

Meer nieuws: