Gooise Wielerclub de Adelaar

3-daagse 2018

8–10 juni 2018: met GWC De Adelaar naar Koudum, Friesland.

Traditiegetrouw organiseert de Toer een 3-daagse. Dit jaar gaan we naar Koudum in Friesland. We verblijven in vakantiepark De Kuilart. Hier hebben wij een aantal, van alle gemakken voorziene, huisjes kunnen reserveren.

Hoewel aan het programma van de 3-daagse nog volop wordt gewerkt, staat de formule vast: we fietsen op vrijdag in twee groepen naar Koudum, maken op de zaterdag een rondrit in Friesland en fietsen de volgende dag door de polder terug naar Hilversum.

Op en rond de fiets

We zorgen ervoor dat er op fietsgebied genoeg te kiezen valt en daarom hebben we voor de vrijdag twee routes uitgestippeld: één lange route (ca 165 km) via Den Oever over de Afsluitdijk naar de finale in Friesland en één minder lange route (ca 100 km) via Enkhuizen over het IJsselmeer naar Stavoren en Koudum. Ook voor de zaterdag staan meerdere routes op het programma onder het motto “voor ieder wat wils”, maar suggesties blijven welkom. Mocht je die dag niet willen fietsen: het vakantiepark ligt aan het water en er is een zwembad. Dus er zijn alternatieven.

Het lijkt ons leuk om op de zondag de groep niet te splitsen en gezamenlijk “en groupe“ terug te fietsen naar Hilversum. Ditmaal door de polder via Lemmer en Lelystad. Afstand: ca 135 km.

Wij zijn ervan overtuigd, het kan niet anders, het wordt een prachtig weekend!