Gooise Wielerclub de Adelaar

Startlijst DK Tijdrijden 2018

Dinsdag 8 mei organiseert GWC de Adelaar het DK Tijdrijden in de polder van Zeewolde. Dit jaar staan er maar liefst 240 renners en rensters aan de start, waaronder vele Adelaars. Eerste start om 18.00 uur. Langs deze weg wensen we iedereen heel veel succes.

De Startvolgorde, starttijden en rugnummers staan op onze site. Klik hier.

Wil je komen kijken? Dat kan.  Klik dan hier voor nadere informatie.

9 thoughts on “Startlijst DK Tijdrijden 2018

  1. Jos Egberink Bericht van de auteur

   Helaas nog niet. Vanuit de KNWU is het heel stil….

 1. DK Midden

  Beste organisatie,

  Dat er problemen zijn met de uitslag van het DK is wel duidelijk en tot daar aan toe, maar is het teveel gevraagd om even te communiceren naar buiten toe wat de huidige stand van zaken is?

  1. Jos Egberink Bericht van de auteur

   Beste Zeger

   Als ik dat zou weten, zou ik dat wel laten weten. Wij zijn voor de uitslagen afhankelijk van de KNWU. Zij sturen geen uitslag op en dan kan ik dus niets publiceren. Ook de eigen KNWU site geeft nog geen enkele uitslag. Eerlijk gezegd: dieptriest! Ik hoop dat er snel en meteen goede uitslag komt.

  1. Jos Egberink Bericht van de auteur

   Wat mij betreft had die er al lang moeten zijn. Wij zijn afhankelijk van de KNWU en moeten ook afwachten.

 2. Bert Bakker

  Beste GWC de Adelaar.
  Bedankt voor het organiseren van het DK tijdrijden voor Noord-Holland, we hadden mooi weer en het parcours was goed en duidelijk.
  Met de start en tijdwaarneming ging het jammergenoeg niet helemaal vlekkeloos, wat mijn vrouw en ik ook een beetje miste was om na afloop een kopje koffie te kunnen drinken voor de rest een 👍.

  Met vriendelijke groet
  Bert Bakker

  1. Jos Egberink Bericht van de auteur

   Beste Bert

   Over de tijdwaarneming zijn we het roerend eens. En ook over de koffie. Hierover is voor het komend jaar al een afspraak gemaakt. Dank voor de tip.

   Vriendelijke groet

   Jos