Gooise Wielerclub de Adelaar

Ronde van Kortenhoef, groot succes


Op zondag 27 mei heeft de Ronde van Kortenhoef plaats gevonden. Voor het eerst na vele jaren fietsen er weer veel mensen in wedstrijdvorm door het dorp. Het overgrote deel van het publiek, dat in grotere getale naar het evenement is gekomen dan in Hilversum, was zeer enthousiast. Ook van renners hebben we de nodige complimenten gehad over het parcours en de organisatie.
Twee keer was er een “noodsituatie” en samen met de speaker van de KNWU, de renners en de organisatie, zijn die situaties op de Kerklaan conform afspraak vlekkeloos verlopen.

Dit evenement kan niet tot stand komen zonder een goede coördinatie. Daarvoor zijn we Jos Egberink zeer dankbaar. Tot in de details heeft Jos in korte tijd het gehele evenement in een draaiboek gegoten en alles geregeld. Dat kan Jos niet alleen.
Mijn dank gaat daarom ook uit naar alle vrijwilligers binnen de vereniging, de gemeente Wijdemeren, politie, brandweer, verkeersregelaars en mensen van het Rode Kruis. Maar zeker ook het publiek dat is komen kijken en de renners, van jong tot oud, heeft aangemoedigd en er een nog groter feest van heeft gemaakt.

Wat mij betreft op naar 2019!

Ment Kuiper,
voorzitter GWC de Adelaar