Randmerentocht op zondag 27 maart, start 9.00u

Gepubliceerd op za 19 mrt '22 door Benno Bos

Op zondag 27 maart staat de Randmerentocht op de agenda. De start is om 9.00 uur vanaf het clubhuis (denk eraan, klok is die nacht een uur vooruitgegaan).
De 70 km loopt via de Eemnesser polder langs de randmeren tot aan de jachthaven bij de brug van Nijkerk. Daar de brug over en door de polder richting de Stichtse brug bij Huizen. Tenslotte door Eemnes via Laren naar het Kininelaantje. Dit is een mooie trainingsrit voor degenen die nog niet zoveel kilometers op de teller hebben staan. Als het weer een beetje tegenvalt, kun je hier altijd nog besluiten niet de 100 km maar de 70 km te pakken.
De 100 km gaat vanaf Nijkerk rechtdoor langs het Veluwemeer en de stranden Nulde en Horst naar Harderwijk. Daarna rijden we langs de haven onder het aquaduct de Flevopolder in. Hier vandaan is het meestal stoempen tegen de zuid-wester in tot aan de Stichtse brug.
We rijden op GPS. De routes zijn niet gepijld. Op de website op de downloadpagina staan de routes. Vraag hulp aan medeleden als je niet weet hoe je de routes moet downloaden naar je fietscomputer. Als je geen fietscomputer hebt, zoek dan een maatje of groep die dat wel heeft. 

Meer nieuws: