Gooise Wielerclub de Adelaar

Patrick’s column: 2017

Bij deze wil ik iedereen een gezond, gelukkig en sportief 2017 wensen! 

Waar de meeste het voornemen hebben om af te vallen of te stoppen met roken, is het bij de adelaar waarschijnlijk het voornemen om harder fietsen, wat weer gaat leiden tot betere prestaties of meer wedstrijden te rijden etc.

Ik zal ook een tipje van de sluier oplichten over het boek van Thomas Dekker. Op het NOS hadden zij er een item over gemaakt, zij zeiden dat het boek net zo goed ‘Van God Los’ kon heten. Laten we er op houden dat af en toe een biertje totaal geen kwaad kan. Het heeft mij heel erg verbaasd dat hij zo met topsport om ging.

Over een aantal weken begint de koppelcross van 2017 wat tevens ook de afsluiter is van de Midden Nederland Competitie. Ook ik zal aan de start verschijnen samen met Robin van Vuren. Wij hopen op een mooie wedstrijd en dat er veel publiek aanwezig zal zijn. Micha de Vries winnaar van vorig jaar, zal zijn titel proberen te verdedigen samen met Roderik Egberink. Voor Micha zou dat toch een mooie opsteker zijn gezien zijn val een paar maanden eerder in de veldrit van Hilversum.

Patrick Schaap