Gooise Wielerclub de Adelaar

Nieuwe voorzitter gezocht

Beste leden van GWC de Adelaar,

Bij de volgende ledenvergadering ben ik vijf jaar formeel voorzitter van deze mooie vereniging en ruim een half jaar schaduw gelopen naast de Louk. Ik stel mezelf niet verkiesbaar voor een volgende periode.

Ik heb mijn voorzitterschap kunnen doen door de steun van de andere zeer actieve bestuursleden. Naast mijn ondernemersdrang, in de afgelopen periode heb ik meerdere ondernemingen gestart (met wisselend succes). Nu zijn we weer bezig met een nieuwe onderneming. Komende jaren wil ik de focus volledig op die bedrijven hebben. Dus zelfs mijn rol als voorzitter moet er aan geloven.

Het is niet zo dat ik blijf als er geen opvolger komt. Ik roep alle leden dan ook op om eens goed na te denken of je iets voor de club wilt doen. Naast de voorzitter zijn er ook andere bestuursrollen vacant, maar ook mensen voor de communicatie, de sponsoring en andere commissies. Wanneer iedereen een steentje bijdraagt is het goed te doen.

Meld je aan als bestuurder of in een andere rol. Stuur een mail naar secretariaat@gwcdeadelaar.nl. Wil je er eerst even over praten, meld dat dan in de mail. Samen maken we een vereniging sterk. We rekenen op jullie medewerking.

Ik hoop dat ik tijdens de ALV een nieuwe voorzitter bekend kan maken en er meerdere anderen actief willen bijdragen.

groet
Ment