Openingstocht 7 maart 2021

Gepubliceerd op di 2 mrt '21 door Jos Egberink

Aangepaste Openingstocht 7 maart (denk eraan : je moet je opgeven voor 5 maart 10 uur ivm horeca)!

Het is weer maart. En de openingsrit hadden we al vroeger in het jaar gepland om meer toerritten op de zondag te kunnen rijden.Het weer zat gelukkig mee de afgelopen twee weken en de weersverwachting voor zondag 7 maart is goed.

Corona zit helaas tegen, de maatregelen blijven nog van kracht. Toch willen wij graag het Adelaarclubgevoel vasthouden. Daarom de openingsrit in aangepaste vorm met gratis ‘coffee to go’ met appeltaart bij het bekende adres De Schans in Vinkeveen voor de 70-km rijders. Voor de 48-km rijders is een andere oplossing bedacht.

  • We vertrekken in duo’s  om de vijf minuten van het parkeerterrein van het clubhuis (tussen 9-10.30 uur). Je ontvangt daar je bon voor de gratis koffie en appeltaart. De route wordt zowel rechts (klassiek)- als linksom gereden om de rijders te spreiden
  • Je kunt je als duo inschrijven en als solist (vermeld dan je niveau, wij zoeken als je wilt een mogelijke partner). Geef ook aan welke tocht je wil rijden, 70 of 48 km. 
  • Je geeft je op via toer@gwcdeadelaar.nl of je stuurt een app naar Conny Rijbroek 06 53439438 voor 5 maart 10.00 uur.
  • Zaterdag 6 maart krijg je via de mail of app je starttijd en de richting/variant doordoor. Houd je daar aan, kom niet te vroeg naar het parkeerterrein. En zet de goede route in je navigatie.
  • Op het parkeerterrein houden we  1,5 meter afstand van elkaar. Ook bij de Schans houden wij 1,5 meter afstand, wij vertrekken op tijd weer bij de Schans vandaan, geen groepsvorming daar. Hou de naam van De Adelaar hoog!
  • Het clubhuis is gesloten.

We rijden op GPS. De routes zijn niet gepijld. Op de website op de downloadpagina (wachtwoord: zie nieuwsbrief) staan de routes. Bereid je goed voor. De routes zijn aangepast door vele wegafsluitingen.
Er staan nog veel meer toertochten om gereden te worden. Een compleet overzicht vind je hier.

Vraag hulp aan medeleden als je niet weet hoe je de routes moet downloaden naar je fietscomputer. Als je geen fietscomputer hebt, zoek dan een maatje die dat wel heeft.

Het is anders dan anders, maar we willen dit toch proberen met elkaar.

De toercommissie GWC de Adelaar

Meer nieuws: