Clubritten op woens- en zaterdagen

Gepubliceerd op ma 29 mrt '21 door Benno Bos

1. Helaas nog geen gezamenlijke clubritten op de woensdag en zaterdag
Nederland blijft tot en met ten minste 20 april in lockdown. Tot die tijd geldt ook de avondklok. Deze gaat wel vanaf 31 maart een uur later in, om 22.00 uur. Ook de beperkingen voor de sport blijven van kracht. Het aantal mensen waarmee je samen buiten op de openbare weg mag sporten, is nog steeds maximaal 2 mensen.
Helaas houdt dat in dat wij nog niet kunnen starten met de gezamenlijke clubritten op woensdagavond en zaterdagmorgen. Het starten in tijdsblokken, zoals de afgelopen twee zondagtochten, is met de korte avonden geen optie. Fiets dus als duo of als je dat veiliger vindt – solo. Ook houd je tijdens het fietsen nog steeds 1,5 meter afstand tot elkaar én anderen.

Blijf fietsen en stimuleer elkaar. Als je (nog) geen fietsmaatje hebt en dat wel wil, doe een oproep in de app-groep en ga samen fietsen die woensdagavond. Je kunt samen de startlocatie afspreken. Als dat niet lukt stuur een mail naar de toercommissie: toer@gwcdeadelaar.nl en wij proberen een maatje te vinden.

2.Uitbreiding tochten op downloadpagina
Graag willen wij onze pagina met routes uitbreiden, zodat er ook routes voor de woensdagavond beschikbaar komen. De leden kunnen dan voor hun woensdagavondtocht een route downloaden.
Dit archief moet nog opgebouwd worden. Heb jij leuke, afwisselende routes die geschikt zijn voor op de racefiets (40 t/m 80 km) op je GPX, stuur deze naar de toercommissie: toer@gwcdeadelaar.nl
Alvast bedankt!

Toercommissie,
Conny Rijbroek

Meer nieuws: