Nieuwe maatregelen vanaf 14 december

Gepubliceerd op di 15 dec '20 door Jos Egberink

Maandag 14 december werd bekend dat Nederland opnieuw in een lockdown gaat. Gedurende 5 weken zijn winkels en publiek toegankelijke ruimtes gesloten. Het aantal mensen waarmee je samen buiten mag sporten, is ook weer teruggeschroefd naar maximaal 2 mensen. Voor onze vereniging heeft dit ook gevolgen. De maatregelen gelden tot 19 januari 2021. we zetten ze even op een rijtje. Neem hier goed notie van en hou je aan deze regels en afspraken.

  • kantine en clubhuis blijven gesloten
  • de jeugdtrainingen t/m 18 jaar (maandag, woensdag en donderdag) gaan gewoon door zoals dat nu het geval was. Voor ouders: belangrijk om ook buiten het terrein 1,5 meter afstand te houden en met niet meer dan 2 mensen bij elkaar. Kijk wel even in de agenda op welke dagen er geen training is.
  • het crossterrein zal op dinsdagavonden weer gesloten zijn. Dus geen fietsactiviteiten op ons eigen terrein voor 18+ leden.
  • MTB en racefietsen: Fiets dus als duo of – als je dat veiliger vindt – solo. Ook houd je tijdens het fietsen nog steeds 1,5 meter afstand tot elkaar én anderen.

We willen er bij al onze leden op aandringen om je aan deze richtlijnen te houden. Wil je samen fietsen, op de wegfiets of de mountainbike, spreek dan met één iemand af. De app-groepen bieden hiervoor een mogelijkheid. Het is nadrukkelijk niet de bedoeling om te verzamelen op het parkeerterrein en dan in groepjes van twee  te gaan fietsen. Spreek op andere locaties af.  Je bent natuurlijk niet gebonden aan een dag/tijd. Kies je eigen fietsmoment. En ga samen genieten.

Lees ook de nieuwsbrief die binnenkort zal verschijnen.

Meer nieuws: