Mooie resultaten clubacties

Gepubliceerd op ma 9 nov '20 door Jos Egberink

Rabo Club Support
Van de Rabobank ontvingen wij het volgende bericht over Rabo Clubsupport:

“Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. Met Rabo ClubSupport bieden wij kennis, ons netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Leden van Rabobank Gooi en Vechtstreek hebben tijdens de stemperiode bepaald welke financiële bijdrage de deelnemende clubs en verenigingen ontvangen.”
GWC de Adelaar ontvangt het geweldige bedrag van € 1.267,36
Langs deze weg danken we alle leden van Rabobank Gooi en Vechtstreek voor hun stem. We zijn heel blij met deze mooie bijdrage.
De Rabobank heeft voor ons nog een leuk filmpje gemaakt. Kijk hier

Grote Clubactie
Van onze jeugdcoördinator kregen we de volgende update van de Grote Clubactie:

“Op de valreep van de grote clubactie is het 4e superlot verkocht! Lars van Engen overhandigde het lot aan de eigenaar van buddhatobuddha.com. Wat geweldig dat dit is gelukt. Met de verkoop van dit lot zetten we weer een mooie stap richting ons nieuw aan te leggen clubparcours!

Langzamerhand loopt de grote clublotenactie teneinde, nog een paar dagen voordat de laatste boekjes ingeleverd kunnen worden en over enkele weken sluit ook de online verkoop. Heb je nog geen lot gekocht, doe het dan nog snel!”
Ook met deze financiële ondersteuning is de vereniging ontzettend blij. Dank aan alle kopers van loten en superloten.
Je kunt nog altijd loten kopen via onze jeugdleden of door onderstaande QR-code te scannen. Einde van de actie 30 september. Trekking van de prijzen is op 10 december. De dag erna zijn de winnende lotnummers te vinden op de website van de Grote Clubactie.

Meer nieuws: