Gooise Wielerclub de Adelaar

Koppelcross verslag

Oogzorg Briljant Koppelcross 2018

De editie 2018 van de Oogzorg Briljant Koppelcross is wederom een groot succes geweest. Ondankt dat er in het land nog andere crossen waren, waren we zeer tevreden met de 32 koppels die hadden ingescheven. Het was zoals altijd een drukte van belang. Sterker nog, we kunnen stellen dat we in jaren niet zo’n spannende wedstrijd hebben gehad. Er ontstond een echte strijd voor de winst tussen de koppels Ad Guldemeester/Jordy Beuker en Raymond Knip/Marco Ehlert. Dit koppel ging er brutaal vandoor, maar toen de vermoeidheid een rol ging spelen werden ze toch ingehaald door Guldemeester en Beuker. Zij gingen uiteindelijk met de eerste prijs aan de haal. Het was erg gezelling op het terrein met vele kijkers

Alle aanwezige wielrenners hebben alles gegeven en daarvoor willen we iedereen dan ook hartelijk danken. Bewondering en respect speciaal voor het team Angela van de Voort en Shirley van de Voort. op de laatste plaats geeindigd maar met 200% inzet gereden. Echt TOP!

Speciale vermelding is er natuurlijk voor de sponsor van dit event. Al jarenlang is Oogzorg Briljant een zeer betrokken sponsor die een groot hart voor de wielersport heeft.