Gooise Wielerclub de Adelaar

Nat. Jeugdveldrit Adelaar

Unieke Jeugdwedstrijden bij de Adelaar!

De Nationale Jeugdveldrit op 5 november 2017

Op zondag 5 november organiseert GWC de Adelaar ism met de KNWU, ‘Nationale Jeugdveldrit‘ op sportpark Berestein, Kininelaantje 3 ‘s Graveland. Op ons prachtige parcours met vele brede paden en lastige hindernissen kunnen de jeugdige veldrijders hun kunsten laten zien.

Kinderen zullen op racefietsen met dikkere banden met meer grip en aangepaste remmen, de strijd aangaan op het prachtige veldritparcours van de Adelaar. Afhankelijk van de leeftijd rijden de renners steeds langere wedstrijden. We beginnen om 11.00 uur met categorie 1 voor de 8-jarige jongens en meisjes. De laatste categorie 7 voor 14-jarigen, start om 14.10 uur.

Om deze wedstrijden van dichtbij te zien is het veldparcours aan het Kininelaantje heel geschikt. Ouders, grootouders, broertjes en zusjes staan met de neus bovenop het schouwspel en kunnen zo de verrichtingen van de deelnemende kinderen op de voet volgen. Het is voor jong en oud een heel aangename manier om kennis te maken met deze sport. Misschien ook iets voor uw zoon of dochter? Er is voldoende Parkeergelegenheid dichtbij het parcours.

Kom gezellig een kijkje nemen op zondag 5 november, proef de sfeer en neem een drankje of versnapering in het gezellige clubhuis van de Adelaar, tot ziens!

GWC de Adelaar

 

 

Deel dit bericht...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone