Gooise Wielerclub de Adelaar

Home ride 2017

TEAM HET GOOI
 
Als je iets van dichtbij meemaakt wordt het toch anders…..
Ik heb je gevraagd erover na te denken om HomeRide team Het Gooi te ondersteunen en daarmee Ronald McDonald Huis Utrecht te helpen. Wat is de HomeRide nou precies. De HomeRide is een uniek wielerevenement dat op 24 en 25 juni 2017 voor de zevende keer wordt gereden. 
De route van deze 500 kilometer lange tocht in 24 uur, langs verschillende Ronald McDonald Huizen,. Samen ervoor zorgen dat zieke kinderen hun ouders altijd in de buurt hebben. Een kus, een knuffel, een paar lieve woordjes voor het slapen gaan.  Ze zijn voor elk kind belangrijk. En zeker voor een ziek kind dat in het ziekenhuis ligt. Voor de ouders, broertje(s)s en/of zusje(s) is het van onschatbare waarde om in de buurt te zijn.
Ronald McDonald Huis Utrecht biedt al meer dan 25 jaar een logeeradres aan ouders van ernstig zieke kinderen, die in het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) behandeld worden. Op deze manier kunnen ouders en kind, in een moeilijke periode van hun leven, toch dicht bij elkaar zijn.  Het Huis biedt gastvrijheid om onder andere te logeren, koken, eten, wassen, ontspannen en bezoek te ontvangen. Ook broertjes en zusjes zijn welkom, zodat het hele gezin dicht bij elkaar kan blijven.
Het Huis met tijdelijke uitbreiding heeft plaats voor 32 gezinnen en wordt gedraaid door een klein managementteam van 3,5 ft. met ruim 190 vrijwilligers. Heel bijzonder hoe deze vrijwilligers zich inzetten en samen met sponsoren maken zij het Huis mede mogelijk. Het Huis ontvangt geen subsidie en is volledig afhankelijk van vrijwilligers en donaties.
Bekijk een filmpje over de editie 2016 hier
Graag nodig ik jullie uit om samen met mij het Huis te bezoeken zodat je hopelijk daarna ons Gooi team en daarmee het Huis wil steunen.
Groeten Team het Gooi     Bel voor meer info Willem Hoogland 06- 53 62 62 26