Gooise Wielerclub de Adelaar

Fietsvakantie Gran Canaria

Wanneer? Van 21 t/m 28 maart 2020.

Ook dit jaar gaan we weer een fietstrainingsstage naar Gran Canaria doen.
Het is daar dan tussen de 20 en 25 graden en dus ideaal weer om in het begin van het seizoen de nodige kilometers te maken. Langs de kust van Gran Canaria gaat het wat op en neer en in het binnenland is het vaak prachtig klimmen. Je kunt 1 week van 21 t/m 28 maart of 2 weken van 14 t/m 28 maart gaan (ik ga 2 weken).

Fietsritten + Fietshuur:

We doen de ritten zelf: we kennen inmiddels de mooie ritten en we zijn dan wat vrijer in onze keuzes. We kunnen wat langer fietsen en b.v. zelf een mooie dag kiezen om naar de Pico de Nieves te gaan. We vertrekken om  ongeveer 10.00 uur en komen terug tussen 16.00 en 17.00 uur.

We willen een groep bij elkaar krijgen met deelnemers die het gezellig vinden om lekker in het zonnetje te fietsen. Gaat de groep te snel/te langzaam dan kun je vooraf of daar ook kiezen voor het begeleide rittenpakket van Free Motion (voor 1 of meerdere dagen).

Bij Free Motion kun je ook een goede racefiets huren en ze hebben een ruime keuze.

Hotel IFA Abora Continental:

Hotel IFA Abora Continental kennen we inmiddels goed: het eten is er prima en de kamers zijn onlangs gerenoveerd.  Het ligt in het centrum van Playa del Ingles en op een paar minuten lopen van het strand.  .

Vliegreis:

We vliegen ook weer met Transavia:

Heen: za 21 maart:  Vlucht HV 5665 vertrek Amsterdam 14.35 en aankomst Las Palmas 18.15

Terug: za 28 maart: Vlucht HV 5666 vertrek Las Palmas 19.05 en aankomst Amsterdam 00.45

Totale kosten:

De kosten zijn nu voor 1 week:
– 700 ,- voor  vliegreis + hotel all-inclusive (2pp kamer) en
– 900,-  voor vliegreis + hotel all-inclusive (1pp kamer)

Kosten voor 2 weken:

– 1100 ,- voor  vliegreis + hotel all-inclusive (2pp kamer) en
– 1500,-  voor vliegreis + hotel all-inclusive (1pp kamer)

Prijzen kunnen echter variëren: over het algemeen is later boeken duurder.[Ik ga zelf 2 weken en neem mijn eigen fiets mee: aantrekkelijk, want het kost mij maar 46 euro.]

Het is de bedoeling dat iedereen zelf de reis boekt en zelf evt. een racefiets reserveert bij Free Motion. Het is handig als je al een fietsmaatje hebt met wie je een 2pp kamer wil delen.

Heb je belangstelling  om mee te gaan, laat mij het even weten: Marti Valks  m.valks@upcmail.nl.  Dan stuur ik je de verdere boekingsinfo.