Gooise Wielerclub de Adelaar

Fietsvakantie Gran Canaria 23 t/m 30 maart 2019

Ook dit jaar gaan we weer op fietstrainingsstage naar Gran Canaria. We gaan van 23 t/m 30 maart. Het is daar dan tussen de 20 en 25 graden en dus ideaal weer om in het begin van het seizoen de nodige kilometers te maken. Langs de kust van Gran Canaria gaat het wat op en neer en in het binnenland is het vaak prachtig klimmen. 

Fietsritten + Fietshuur

We doen de ritten zelf: we kennen inmiddels de mooie ritten en we zijn dan wat vrijer in onze keuzes. We kunnen wat langer fietsen en b.v. zelf een mooie dag kiezen om naar de Pico de Nieves te gaan. Het voorstel is om 10.00 uur te vertrekken en terug te komen tussen 16.00 en 17.00 uur.

We kunnen altijd daar nog 1 of meerdere dagen gebruik maken van de begeleide ritten van Free Motion. We willen een groep bij elkaar krijgen die het gezellig vindt om lekker in het zonnetje te fietsen.  Gaat de groep te snel/te langzaam dan kun je ook kiezen voor het begeleide rittenpakket van Free Motion. 

Bij Free Motion huren we ook weer de Cannondale racefietsen. Je kan zelf kiezen welke.

Hotel IFA Continental

In Hotel IFA Continental kennen we inmiddels ook goed: het eten is er prima en de kamers zijn onlangs gerenoveerd. Het ligt in het centrum van Playa del Ingles en op een paar minuten lopen van het strand.

Vliegreis

We vliegen ook weer met Transavia:

Heen: za 23 maart: Vlucht HV 5665 vertrek Amsterdam 14.35 en aankomst Las Palmas 18.15

Terug: za 30 maart: Vlucht HV 5666 vertrek Las Palmas 19.00 en aankomst Amsterdam 00.40

Totale kosten:

De kosten zijn nu v.a. 737 ,- : vliegreis + hotel all-inclusive. Prijzen kunnen echter variëren: over het algemeen is later boeken duurder. Daarbij komen nog de kosten van de huur van de racefiets: de prijs  loopt op van 17 tot 34 euro per dag. 

Het is de bedoeling dat iedereen zelf de reis boekt en zelf een racefiets reserveert bij Free Motion. Het is handig als je al een fietsmaatje vindt waarmee je de reis/kamer wil delen.   

Heb je belangstelling om mee te gaan, laat mij het even weten:

Marti Valks  m.valks@upcmail.nl. Dan stuur ik je de boekingsinfo.