Gooise Wielerclub de Adelaar

Fietstrainingsstage Tenerife 18 – 25 maart (of 11 – 25 mrt)

Marti organiseert ook in 2017 weer een fietstrainingsstage. Bijgaand alle informatie. Heb je belangstelling  om mee te gaan, laat het Marti weten:  Marti Valks  m.t.c.m.valks@upcmail.nl.

Dit jaar gaan we op fietstrainingsstage naar Tenerife. Het is daar dan tussen de 20 en 25 graden en dus ideaal weer om in het begin van het seizoen de nodige kilometers te maken. Fietsend op de bergen en vulkanen van Tenerife is een bijzondere ervaring! Pittige bergbeklimmingen en avontuurlijke routes, Tenerife heeft het allemaal!  We doen natuurlijk ook de beroemde klim ‘El Teide’ door het ruige landschap van het Nationale Park Tenerife. De top ligt op 2300 meter boven zeeniveau. Fietsen op Tenerife is een prachtige sportieve fietservaring. Tenerife is het meest bijzondere en interessante eiland van de Canarische Eilanden. De combinatie van fietsen met mooie panoramische uitzichten, zonnige stranden en de prachtige bergen maakt deze trainingsstage compleet!  

Fietsritten + Fietshuur

We gaan de ritten / routes zelf doen.  Het voorstel is om  10.00 uur te vertrekken en terug te komen tussen 16.00 en 17.00 uur.

We kunnen daar eventueel ook  1 of meerdere dagen gebruik maken van de begeleide ritten van Free Motion. We willen een groep bij elkaar krijgen met een lekker klimniveau.  Gaat de groep te snel dan kun je ook kiezen voor het begeleide rittenpakket van Free Motion.

Bij Free Motion huren we  ook weer de racefietsen. Free Motion zit in La Caleta de Adeje  (ongveer 6 km. van het hotel). Je kan zelf kiezen welke fiets je huurt: de prijs  loopt op  van 15 tot 30 euro per dag.

Hotel Laguna Park 1

Hotel Laguna Park 1 is een appartementencomplex en ligt op 5 minuten lopen van het strand in Costa Adeje in het Zuid-Oosten van Tenerife. Ik kan hier een 2 pp kamer reserveren HP voor 784,-.

Vliegreis

We vliegen met EasyJet:

Heen: za  11 of 18 maart:  vertrek Amsterdam 12.05 en aankomst Tenerife TFS 16.00

Terug: za 25 maart: vertrek Tenerife TFS 16.40 en aankomst Amsterdam 22.25

 

Totale kosten

De kosten zijn nu v.a. 700 ,-; de prijzen kunnen echter veranderen.

–           Vliegreis Easyjet  (TFS)                             200,- (incl. 20 kg ruimbagage)

–           Hotel  Laguna Park 1                                 392,- (per persoon bij 2 pp kamer)

–           Fietshuur Free motion                               100,- (of meer: afh. welke)

Het is de bedoeling dat iedereen zelf het ticket koopt bij EasyJet en een racefiets reserveert bij Free Motion. De hotelkamers heb ik gereserveerd en weer teruggeven tot 13 maart: dus die hoef je niet zelf te regelen.

Het is echter goedkoper als je met z’n tweeën via Easyjet vliegreis en hotel boekt.  Dus dan kan je wel alles zelf regelen met je reisgenoot.