Gooise Wielerclub de Adelaar

Fietstrainingsstage Gran Canaria 17 t/m 24 maart 2018

Dit jaar gaan we weer op fietstrainingsstage naar Gran Canaria.
Het is daar dan tussen de 20 en 25 graden en dus ideaal weer om in het begin van het seizoen de nodige kilometers te maken. Langs de kust van Gran Canaria gaat het wat op en neer en in het binnenland is het vaak prachtig klimmen.

Fietsritten + Fietshuur
We doen de ritten zelf. We kennen inmiddels de mooie ritten en we zijn dan wat vrij in onze keuzes: b.v. zelf een mooie dag kiezen om naar de Pico de Nieves te gaan. Het voorstel is om 10.00 uur te vertrekken en terug te komen tussen 16.00 en 17.00 uur.
Daarnaast kun je/kunnen wij altijd nog 1 of meerdere dagen gebruik maken van de begeleide ritten van Free Motion. Die hebben groepen op verschillend niveau.
Bij Free Motion kun je een racefiets boeken. Je kan zelf kiezen welke: de prijzen van 17 tot 34 euro per dag. Zelf boeken op:
Free Motion:https://www.free-motion.com/gran-canaria/rental/bike/select/roadbike/winter

Hotel IFA Continental
In Hotel IFA Continetal zijn we al een paar keer geweest en dat bevalt goed. Het ligt in het centrum van Playa del Ingles en op een paar minuten lopen van het strand en het heeft een goede naam voor het buffet. Ook het hotel zelf boeken. Zoek een maatje als je een 2 pp kamer wil delen. Via het hotel zelf kun je ook voor 1pp per kamer boeken, via Booking.com kan dat niet. Prijzen wisselen, dus kijk even waar het goedkoopste is. Ik heb gekozen voor All Inclusive, maar je kan ook kiezen voor HP, etc.
Rechtstreeks bij hotel zelf via Lopesan: http://www.lopesan.com/ (Probeer of de kortingscode LHGWEB nog werkt) of
Booking.com: https://www.booking.com/hotel/es/ifa-continental.nl.

Vliegreis
De vliegreis is met Transavia: Amsterdam – Gran Canaria (Las Palmas)
Heen: za 17 maart: Vlucht HV 5665 vertrek Amsterdam 14.35 en aankomst Las Palmas 18.15
Terug: za 26 maart: Vlucht HV 5666 vertrek Las Palmas 19.00 en aankomst Amsterdam 00.40
Boeken: https://www.transavia.com/nl-NL/boek-een-vlucht/vluchten/zoeken/
20 kg ruimbagage 2x 26=52,- (je kunt ook voor meer of minder kg kiezen en al of niet stoel reserveren). De prijs van het ticket varieert: in zijn algemeenheid hoe vroeger hoe goedkoper.

Totale kosten:
De kosten zijn nu: [De prijzen kunnen echter veranderen!]

– Vliegreis 210,- (incl. 20 kg ruimbagage)
– Hotel 2 pp kamer HP per persoon 500,- All Inclusive
– Fietshuur 100,- of meer
– (+ eventueel begeleide ritten)

Het is dus de bedoeling dat iedereen zelf het ticket koopt, het hotel boekt en een racefiets reserveert bij Free Motion. Dat maakt dat iedereen zelf de vrijheid heeft om eigen keuzes te maken (voor een 2 pp kamer dus een maatje zoeken). Vraag mij eventueel of er nog meer belangstellenden zijn voor een 2 pp kamer.

Laat mij het even weten als je geboekt hebt of nog vragen hebt.
Marti Valks m.valks@upcmail.nl.