Gooise Wielerclub de Adelaar

Evenementen

Overzicht van alle evenementen bij GWC de Adelaar


De Wielerronde van Hilversum
De wielerronde van Hilversum kent een lange traditie. In 2017 is er een gewijzigde, attractieve ronde, waar de renners en ook de jeugd in gevecht moeten met elkaar en de natuurlijke hoogteverschillen rond het Raadhuis. Mede door de inzet van de sponsors en de gemeente Hilversum, maar natuurlijk ook de vrijwilligers van GWC de Adelaar is het een evenement van allure geworden waar de coureurs graag komen rijden. Ook in de komende jaren gaat deze Wielerronde weer een spektakel worden.

 


Zomeravondcompetitie: van der Linde Polderrace 2017
Al enkele jaren organiseert GWC de Adelaar binnen de ZomerAvondCompetitie. Eerst rond het Naardermeer, nu verplaats naar de Stichtse Brug bij Almere. Nu met een nieuwe sponsor waardoor het nu de ‘van der Linde Polderrace 2017’ heet.  Kijk via het menu bij wedstrijd info voor alle informatie of klik op de link.

Voor meer informatie klik je hier

 


Districtskampioenschap tijdrijden voor District Midden
Op dinsdag 9 mei 2017 organiseren wij in samenwerking met het KNWU het Kampioenschap tijdrijden 2017 van het District Midden. Dit evenement zal plaatsvinden in de polder van Zeewolde. Het parcours van ruim 14 kilometer is verkeersluw.

Voor meer informatie klik je hier.

 


Janet memorial VELODROME Nationale Veldrit Hilversum
De Nationale Veldrit van Hilversum is een koers met een lange traditie. Met een parcours in de bossen van het mooie Anna’s Hoeve, heeft de organisatie een dijk van een cross neergezet. Zand, hellingen, modder en bospaden maken de cross tot een van de mooiste in Nederland. Doordat de koers onderdeel uitmaakt van de nationale kalender staat de veldrit in elke categorie op een hoog niveau. Toppers uit het hele land zorgen voor een goed gevuld deelnemersveld.

 


Oogzorg Briljant Koppelcross
Aan het einde van het cross-seizoen strijden veldrijders uit de wijde omgeving om de prijzen in de speciale wedstrijd, waarin een renner van onder de 40 jaar is gekoppeld aan een coureur van boven deze leeftijd. Het niveauverschil binnen de koppels zorgt vaak voor een spectaculair koersverloop. Het mooie aan de opzet van de koppelcross is dat ook wat oudere en niet meer zo snelle renners toch kunnen genieten van deelname aan een serieuze wedstrijd. 28 januari 2018: schrijf het in uw agenda!

 


De Nationale Jeugdveldrit van Hilversum
Voor de tweede maal wordt dit jaar een Nationale Jeugdveldrit verreden op ons eigen crossparcours. Vorig jaar (2014) was dit een erg geslaagd evenement waar veel publiek op afkwam. Ook nu gaan onze eigen jeugdrenners weer hun best doen om in deze thuiswedstrijd te scoren. 5 November: schrijf in uw agenda.

 

 


Van der Linde Polderrace competitie tijdrit
Al enkele jaren organiseerd GWC de Adelaar binnen de ZomerAvondCompetitie de tijdrit(ten). Eerst rond het Naardermeer, nu verplaats naar de Stichtse Brug bij Almere. Een nieuw rondje van 14 km in een veilige omgeving. Door de open inschrijving kan iedereen meedoen.

Voor meer informatie klik je hier. 

 

Deel dit bericht...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

One thought on “Evenementen

  1. Pingback: Janet Memorial Anna's Hoeve door de Gooise Wielerclub de Adelaar