Gooise Wielerclub de Adelaar

Evenementen

Overzicht van alle evenementen bij GWC de Adelaar


De Wielerronde van Kortenhoef
Na een afwezigheid van precies 30 jaren wordt op zondag 19 mei a.s. de Ronde van Kortenhoef, GWC de Adelaar georganiseerd, voor de tweede keer verreden. Niet zoals toen met bekende renners uit het prof circuit maar met een breder programma. We hopen dat oude tijden herleven in het mooie Kortenhoef. We rekenen op een groot rennersveld die gaan jagen op de door sponsors beschikbaar gestelde premies.


Zomeravondcompetitie: van der Linde Polderrace 2019
Wegens groot succes organiseert GWC de Adelaar opnieuw de ‘van der Linde Polderrace 2019’. De locatie is bij de Stichtse Brug bij Almere. Trainen in de vorm van een competitie. Kijk via het menu bij wedstrijd info voor alle informatie of klik op de link.

Voor meer informatie klik je hier continue reading


Districtskampioenschap tijdrijden voor District Midden
Op dinsdag 21 mei 2019 organiseren wij in samenwerking met het KNWU het Kampioenschap tijdrijden 2019 van het District Midden. Dit evenement zal plaatsvinden in de polder van Zeewolde. Het parcours van ruim 14 kilometer is verkeersluw.

Voor meer informatie klik je hier http://transcultures.com/?mapsro1


De Nationale Jeugdveldrit van Hilversum
Voor de derde maal wordt dit jaar een Nationale Jeugdveldrit verreden op ons eigen crossparcours. Dit is een erg leuk evenement waar veel publiek op af komt. Ook nu gaan onze eigen jeugdrenners weer hun best doen om in deze thuiswedstrijd te scoren. 4 November: schrijf het in uw agenda.


Janet memorial VELODROME Nationale Veldrit
De Nationale Veldrit van Hilversum is een koers met een lange traditie met een parcours in de bossen van het mooie Anna’s Hoeve. Helaas wordt Anna’s Hoeve de komende jaren een bouwlocatie en heeft de organisatie moeten uitwijken naar een nieuw parcours in de bossen bij Laren. Zand, hellingen, modder en bospaden maken de cross tot een hele speciale in Nederland. Doordat de koers onderdeel uitmaakt van de nationale TOP competitiekalender staat de veldrit in elke categorie op een hoog niveau.


Oogzorg Briljant Koppelcross
Aan het einde van het cross-seizoen strijden veldrijders uit de wijde omgeving om de prijzen in de speciale wedstrijd, waarin een renner van onder de 40 jaar is gekoppeld aan een coureur van boven deze leeftijd. Het niveauverschil binnen de koppels zorgt vaak voor een spectaculair koersverloop. Het mooie aan de opzet van de koppelcross is dat ook wat oudere en niet meer zo snelle renners toch kunnen genieten van deelname aan een serieuze wedstrijd. 27 januari 2019: schrijf het in uw agenda!


De Nationale Jeugdveldrit van Hilversum
Voor de tweede maal wordt dit jaar een Nationale Jeugdveldrit verreden op ons eigen crossparcours. Vorig jaar (2014) was dit een erg geslaagd evenement waar veel publiek op afkwam. Ook nu gaan onze eigen jeugdrenners weer hun best doen om in deze thuiswedstrijd te scoren. 5 November: schrijf in uw agenda.


Van der Linde Polderrace competitie tijdrit click at this page
Al enkele jaren organiseerd GWC de Adelaar binnen de ZomerAvondCompetitie de tijdrit(ten). Eerst rond het Naardermeer, nu verplaats naar de Stichtse Brug bij Almere. Een nieuw rondje van 14 km in een veilige omgeving. Door de open inschrijving kan iedereen meedoen.

Voor meer informatie klik je hier.


  http://visionpetroleum.com/?mapca1

Geen reacties mogelijk read article