Gooise Wielerclub de Adelaar

Evenementen

Overzicht van alle evenementen bij GWC de Adelaar


De Wielerronde van Kortenhoef
Na een afwezigheid van precies 30 jaren wordt op zondag 17 mei a.s. de Ronde van Kortenhoef, GWC de Adelaar georganiseerd, voor de derde keer verreden. Niet zoals toen met bekende renners uit het prof circuit maar met een breder programma. We hopen dat oude tijden herleven in het mooie Kortenhoef. We rekenen op een groot rennersveld die gaan jagen op de door sponsors beschikbaar gestelde premies.

 


Zomeravondcompetitie: van der Linde Polderrace
Wegens groot succes organiseert GWC de Adelaar opnieuw de ‘van der Linde Polderrace 2019’. De locatie is bij de Stichtse Brug bij Almere. Trainen in de vorm van een competitie. Kijk via het menu bij wedstrijd info voor alle informatie of klik op de link.

Voor meer informatie klik je hier

 


Districtskampioenschap tijdrijden voor District Midden
Op dinsdag 21 april 2020 organiseren wij in samenwerking met het KNWU het Kampioenschap tijdrijden 2020 van het District Midden. Dit evenement zal plaatsvinden in de polder van Zeewolde. Het parcours van ruim 14 kilometer is verkeersluw.

Voor meer informatie klik je hier

 


De Nationale Jeugdveldrit van Hilversum
Voor de derde maal wordt dit jaar een Nationale Jeugdveldrit verreden op ons eigen crossparcours. Dit is een erg leuk evenement waar veel publiek op af komt. Ook nu gaan onze eigen jeugdrenners weer hun best doen om in deze thuiswedstrijd te scoren. 3 November: schrijf het in uw agenda.

 


Janet memorial Nationale Veldrit
De Nationale Veldrit van Hilversum is een koers met een lange traditie met een parcours in de bossen van het mooie Anna’s Hoeve. Helaas wordt Anna’s Hoeve de komende jaren een bouwlocatie en heeft de organisatie moeten besluiten om de veldrit, in ieder geval voor 2019, te moeten afgelasten. Na een jarenlange traditie van spectaculaire wedstrijden en mooie winnaars, is dit een zware keuze maar we hopen later weer sterker terug te komen.


Oogzorg Briljant Koppelcross 2020
Aan het einde van het cross-seizoen strijden veldrijders uit de wijde omgeving om de prijzen in de speciale wedstrijd, waarin een renner van onder de 40 jaar is gekoppeld aan een coureur van boven deze leeftijd. Het niveauverschil binnen de koppels zorgt vaak voor een spectaculair koersverloop. Het mooie aan de opzet van de koppelcross is dat ook wat oudere en niet meer zo snelle renners toch kunnen genieten van deelname aan een serieuze wedstrijd. Zondag 26 januari 2020: schrijf het in uw agenda!


Van der Linde Polderrace competitie tijdrit
Al enkele jaren organiseerd GWC de Adelaar binnen de ZomerAvondCompetitie de tijdrit(ten). Eerst rond het Naardermeer, nu verplaats naar de Stichtse Brug bij Almere. Een nieuw rondje van 14 km in een veilige omgeving. Door de open inschrijving kan iedereen meedoen.

Voor meer informatie klik je hier.


 

Geen reacties mogelijk