Gooise Wielerclub de Adelaar

Even voorstellen

Graag willen wij ons even voorstellen.

Wij zijn Hans en Gerarda Hilhorst en de ouders van Enzo Hilhorst. Enzo is vanaf zijn 8ste jaar lid van G.W.C.de Adelaar.

Toen hij bij de jeugd fietste organiseerden wij leuke evenementen o.a. de trainingskampen in ons eigen clubhuis en de veldtrainingskampen op de camping de Zevenlinden in Baarn in de grote circustent. Dit deden wij uiteraard niet alleen maar met andere vrijwilligers van de club.

Nu Enzo bijna 18 jaar is breekt er een ander tijdperk voor ons aan daar hij zelfstandiger en volwassener wordt heeft hij ons minder nodig en krijgen wij meer tijd om vrijwilliger te zijn bij de club. Toen ons dan ook gevraagd werd of wij Chris Brouwer zijn taken over wilde nemen hoefde wij niet lang na te denken. En nadat we met zijn allen om de tafel hebben gezeten gaan we deze uitdaging aan en willen we jullie hulp inroepen.

Vandaar dus ook deze mail.

Tijdens de M.T.B.-, JEUGDTRAINGEN  EN WOENSDAGAVONDCLUBRITTEN hebben wij vrijwilligers hard nodig om al deze avonden in de week de bar met enthousiaste vrijwilligers te bemannen. Tijdens de toertochten zal het alleen in onze vakantie zijn dat we hulp nodig hebben van jullie.

De M.T.B. en JEUGD training duren ruim een uur. en de WOENSDAGAVOND CLUBRITTEN duren tot 23.30 uur want dan gaat het clubhuis en ook de bar dicht!!

Het is de bedoeling dat de koffie klaar staat voordat de leden hun clubritkilometers maken en als ze dan terug komen ook nog even na kunnen praten over hoe het ging en dat ze hun spullen weer kunnen ophalen die ze in het clubhuis achter hadden gelaten toen ze gingen fietsen.

WIE OH WIE WIL ONS HIERBIJ HELPEN ????

Meld je aan via gahilhorst@gmail.com  als je dit leuk vind.

Alleen gGerardaaat het ons niet lukken maar samen wel!!!!

Hans