Gooise Wielerclub de Adelaar

Ma 17 april (2e Paasdag): De Driftkikker Groene Harttocht

Wij rijden drie verschillende uitgepijlde 2-sterren tochten. De 60 km rijders komen op deze rustieke landelijke tocht af vanwege de schilderachtige routes langs de Vecht en Breukelen naar Haarzuilen met het sprookjesslot de Haar.

Daar splitsen de 90 en 140 km rijders zich af voor een prachtige tocht langs de Hollandse IJssel en de Vlist. De koffiestop is al vroeg in het historische stadje Oudewater met zijn oud-Hollandse grachten en de beroemde Heksenwaagh. Hier genieten we op het terras op de brug van het bepaald niet historische, maar ovenverse appelgebak bij de heerlijke koffie van Eethuysje ‘t Backertje !

De 90 km voert ons terug over Kamerik en Wilnis over de veendijken via Breukelen terug naar Hilversum. De 140 km laat ons genieten van het schilderachtige riviertje de Vlist en brengt ons via de Reeuwijkse Plassen en Driebruggen terug naar huis.

Jullie zijn vanaf 08:00 uur van harte welkom bij ons clubhuis aan het Kininelaantje In Hilversum. We starten tegen 08:30 uur. Geniet van deze prachtige tochten !

 

De Toercommissie