Gooise Wielerclub de Adelaar

Crossen op de grasmaaier

De motormaaier is terug na een onderhoudsbeurt, de bosmaaiers liggen klaar en de benzinetanks goed gevuld. Er kan dus weer gemaaid worden. Hans en Gerarda Hilhorst zijn al begonnen, maar kunnen dit natuurlijk niet alleen. Daarom een oproep aan ALLE LEDEN: wie wil samen met andere vrijwilligers af en toe eens grasmaaien? Als we een man/vrouw of 10 hebben, is dat een aardige club. Dan ben je af en toe aan de beurt.

Een instructie voor veilig gebruik van de motormaaier en bosmaaier zal door Hans, Gerarda Hilhorst en Pieter van Loenen worden verzorgd. Zij doen ook de coördinatie. Zij maken een maaischema, geven aan welke stukken gemaaid moeten worden, geven aan waar er gesnoeid moet worden en coördineren alle andere voorkomende onderhoudswerkzaamheden aan het terrein. Tijd bepaalt de onderhoudsploeg in onderling overleg.

Heb je zin/tijd om af en toe eens op de motormaaier te zitten of een bosmaaier te hanteren? Stuur dan een aanmelding naar Jos Egberink via evenementen@gwcdeadelaar.nl  Als we met zijn allen de handen uit de mouwen steken houden we ons terrein mooi en kan er naar hartenlust gecrost worden. Ook ouders van MTB-leden zijn van harte uitgenodigd mee te doen.