Coronavirus (update 23 maart)

Gepubliceerd op wo 25 mrt '20 door Jos Egberink

In een vorig bericht van 13 maart jl moesten we helaas mededelen dat ivm met de Coronavirus crisis de clubactiviteiten tot 6 april opgeschort werden. Vanavond is in een persconferentie door het kabinet een aanvullend pakket maatregelen tot 1 juni dwingend opgelegd. Dit houdt voor GWC de Adelaar, voor ons allen, in dat we geen activiteiten houden of gaan organiseren tot deze datum, welke dan ook.

Concreet betekent dit dat t/m 1 juni alle clubactiviteiten komen te vervallen:
– alle trainingen van de jeugd
– clubritten op zaterdag
– toertochten
– Polderrace in Almere
– DK tijdrijden in Zeewolde
– Ronde van Kortenhoef
– het clubhuis en het MTB terrein zijn dan ook gesloten.

Ontwikkelingen zullen we delen via deze nieuwsbrief en onze website / Facebookpagina.

Bestuur GWC de Adelaar,
Benno Bos (secr)

Wielerronde van Kortenhoef 2020 afgelast.
Beste mensen,
Vanwege de coronacrisis en de daarbij behorende grote onzekerheid heeft het bestuur van GWC de Adelaar het besluit genomen om de Wielerronde van Kortenhoef en de Jeugdronde van Kortenhoef af te gelasten. Ook de Dikke Bandenrace zal niet doorgaan.
We verschuiven de ronde naar het nieuwe jaar 2021. We hopen dat de crisis dan helemaal voorbij is en het normale leven zijn loop weer heeft genomen. Een datum kunnen we nog niet noemen. Die zal in samenspraak met de KNWU worden vastgesteld.
Langs deze weg willen we iedereen ontzettend veel sterkte toewensen de komende tijd. Wees voorzichtig met elkaar. Let op elkaar, maar wel binnen de geldende regels. Alleen samen kunnen we hier doorheen komen.

Namens het bestuur
Jos Egberink (coördinator evenementen)

Oh ja, bestelde kleding
De in januari bij Bioracer bestelde kleding is afgeleverd bij Beuker Wielersport in Huizen.
Afhalen kan binnen de door de overheid gestelde maatregelen. Beuker is (nog) geopend maar hier wordt de maatregel van 1.5 meter afstand gehandhaafd en is blijven hangen in de koffiehoek niet mogelijk. Zie ook:  https://www.beukerwielersport.nl/contact

Belangrijk is het dat we ons aan de door het kabinet gestelde maatregelen houden. De vaak gebezigde leus ‘samen uit, samen thuis’ is hier zeker van toepassing, met ons allen komen we hier zo goed mogelijk doorheen.

Benno Bos (secr)