Gooise Wielerclub de Adelaar

CLUBKLEDING BESTELLEN VÓÓR 1 AUGUSTUS

Wie nog clubkleding nodig heeft voor het komende crossseizoen en/of de komende winter, moet die vóór 1 augustus bestellen. Ons streven is om de kleding begin oktober binnen te hebben, wat betekent dat we de bestelling rond 10 augustus de deur uit moeten doen.

Het bestelformulier vind je hier.

Voor wedstrijdrijders is het vanuit de KNWU verplicht gesteld om altijd in de actuele clubkleding te rijden. Vanuit de vereniging vinden wij dat óók belangrijk, omdat we daarmee de afspraken naar onze kledingsponsoren kunnen nakomen. Wij stellen het sowieso erg op prijs als ALLE leden in de actuele clubkleding rijden.

Voor jeugdleden is er een permanente korting op de kledingprijzen. Voor de overige leden is er geen korting meer, behalve dan natuurlijk de ongelooflijk lage prijzen die we bij onze leverancier hebben bedongen voor de geweldige kleding waar we nu in rijden!

We hebben besloten om tóch een kleine (!) voorraad aan te houden van de meest gangbare kledingstukken zodat we kapotte kleding kunnen vervangen. Als je nú al iets moet vervangen, bestel dat dan gewoon, zodat onze voorraad niet meteen weer op is 🙂

Er zijn – helaas – nog steeds enkele leden die niet alle door hun bestelde kleding hebben ontvangen.
Volgens ons gaat het daarbij om de volgende personen:

Cas Jansen
Krijn Barmentloo
Ole Niesing
Jordi Beuker
Rogier Wesselman
Peter de Jong
Zij zullen door ons worden benaderd om samen vast te stellen wat er nog ontbreekt. Als jij nog bestelde kleding mist en je naam niet in dit lijstje staat neem dan contact op met secretariaat@gwcdeadelaar.nl