Gooise Wielerclub de Adelaar

Bedankt

Meer dan 40 vrijwilligers hebben zich ingezet om de 9e Janet Memorial Nationale Veldrit op Anna’s Hoeve te organiseren. Ruim 300 wielrenners namen deel aan mooie wedstrijden. Dit jaar zat er zelfs een internationaal tintje aan de wedstrijd: in verschillende categorieën verschenen er 10 Amerikanen aan de start.

Ik dank al deze vrijwilligers voor hun tomeloze inzet, hun grote enthousiasme en hun improvisatie vermogen. Probleempjes ontstonden maar werden direct aangepakt en opgelost. De catering was wederom prima in orde. Het geluid werd professioneel verzorgd. Het podium zag er prachtig uit. Achter de inschrijftafel zaten deskundige vrijwilligers. In het veld werd door vele vrijwilligers toezicht gehouden op het verloop van de wedstrijd.

Wij danken langs deze weg ook de hoofdsponsor van de Janet Memorial: Velodrome uit Loosdrecht. Jan Willem van der Straten en zijn dochter Lina waren persoonlijk aanwezig bij de veldrit. Zij hebben alle wedstrijden mogen starten. Wij zijn blij dat Velodrome de Janet Memorial financieel wil ondersteunen.

Tenslotte danken wij de gemeente Hilversum, het Goois Natuurreservaat en het Rode Kruis voor de hele prettige samenwerking.