Attentie + Selfie

Gepubliceerd op vr 15 jan '21 door Jos Egberink

Beste leden van de adelaar,

Allereerst wensen wij van de redactie van het Magazine jullie een heel goed en vooral gezond nieuwjaar. We hopen dat we weer samen en veilig kunnen fietsen.

Jullie hebben van het bestuur van de vereniging een leuke attentie ontvangen in de vorm van een bandana/buff. Gezien de vele positieve reacties op de verschillende sociale media is dit bij jullie goed ontvangen.
Wij willen in het komende Magazine een collage maken van jullie gezichten met deze bandana/buff. Knoop hem om je hoofd (voorbeelden te over op het bijgeleverde kaartje) en maak een selfie. Iemand anders een foto laten maken kan natuurlijk ook. Wees hierbij creatief, niets is ons te gek. We hebben al enkele fraaie voorbeelden gezien. Is dat gelukt, stuur deze foto dan naar redactie@gwcdeadelaar.nl
Wij gaan er dan een mooie presentatie van maken in het voorjaarsnummer van ons Magazine. Graag opsturen vóór 15 februari.

Het eerste nummer van 2021 zal verder bestaan uit bijdragen van onze vaste medewerkers. Zij kijken vooruit naar een nieuw fietsseizoen met een positieve invalshoek. Misschien vind jij het ook leuk om een bijdrage te leveren. Doe dat vooral. Wat zijn je fietsplannen voor 2021? Waar kijk je heel erg naar uit? Probeer je bijdrage te voorzien van enkele foto’s. Ook dit kun je sturen naar vóór 15 februari naar redactie@gwcdeadelaar.nl

We hopen op veel input, zodat we in maart 2021 jullie een nieuw Magazine kunnen presenteren vol met leuke en inspirerende ideeën voor het komende seizoen.

Met sportieve groet,
Eric Daams, vormgeving  Jos Egberink, eindredactie

Meer nieuws: