ACTIE ACTIE ACTIE

Gepubliceerd op ma 11 okt '21 door Jos Egberink

Er lopen diverse acties om de club financieel te ondersteunen. We hopen dat jullie aan (een van) deze acties deel willen nemen:

Rabo Clubsupport
Inmiddels een vertrouwde actie van de Rabobank, waar onze vereniging in het verleden aardige bedragen aan heeft overgehouden. Dit jaar gaat de opbrengst naar meer jeugdtrainers om de lange wachtlijst weg te werken.
Stemmen: Leden van RABO Gooi en Vechtstreek brengen via de Rabo App of Rabo Online Bankieren van 4 t/m 25 oktober hun stem uit op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt. Zie op de pagina van de RABO voor meer informatie.

GROTE Clubactie
Ook aan deze actie doet onze vereniging al een aantal jaren mee. Dit jaar komt de opbrengst geheel ten goede aan het jeugdkamp, dat we in 2022 willen organiseren.
Loten koop je via onze jeugdleden of door deze QR-code te scannen.

Een lot kost € 3,- en hiervan komt 80%  (€2,40) ten goede van de club Meedoen kan nog tot 23 november dus doe mee.
Maar er is meer,  je kan ook een mega lot kopen. Hiermee koop je in 1x 50 loten (waarde €150,-) en zullen we een mooie foto van jou en je bedrijf op onze website/social media  plaatsen. Dus zeer interessant voor bedrijven om (gratis) reclame te krijgen!
Heb je interesse in een mega lot, benader dan een van de jeugdleden of stuur een mail naar jeugd@gwcdeadelaar.nl 
Alvast bedankt namens de vereniging.

SOKKEN van Bioracer
Dankzij ‘sponsoring’ door Bioracer, onze kledingleverancier, kunnen wij Adelaar sokken aanbieden, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan onze vereniging. Deze Adelaarsokken (maat S-M-L) zijn te koop in het clubhuis voor het mooie bedrag van € 7.50. Je kunt contant of met PIN betalen. De voorraad is beperkt, dus wees er snel bij. XL is helaas uitverkocht.

Meer nieuws: