Aangepaste trainingen winterseizoen (16/10)

Gepubliceerd op vr 16 okt '20 door Benno Bos

Jeugdtrainingen op maandag en woensdag 
De jeugdtrainingen op maandag- en woensdagavond kunnen binnen de regelgeving gewoon doorgaan, de deelnemers zijn jonger dan 18 jaar.
Tijdens de training mag geen publiek op het parcours aanwezig zijn.
Aan degene die de jeugdleden brengen het nadrukkelijke verzoek niet samen te wachten op het parkeerterrein.

Crosstraining op dinsdag
Tot en met 10 november is er geen crosstraining op de dinsdagavond. Volgens de regelgeving kan met maximaal 4 wielrenners in een groepje getraind worden, die dan ook nog onderling 1,5 meter afstand moeten houden. Voor deze training is dat praktisch onmogelijk. Na 10 november zal de situatie opnieuw beoordeeld worden aan de hand van de op dat moment geldende maatregelen

Nieuwelingen/Junioren op donderdag
Deze training gaat gewoon door, de sporters vallen in de categorie jonger dan 18 jaar.
Let tijdens de training op de afstand tot de trainer en hulptrainer(s).
Ook hier geld dat geen publiek tijdens de training op het parcours aanwezig mag zijn en niet met zijn allen wachten op het parkeerterrein.

MTB/race groep op zaterdag
De MTB-clubritten en de race-clubritten op zaterdag voorlopig gestopt. Helaas, maar het is lastig om als club deze richtlijnen goed te kunnen uitvoeren en te handhaven, terwijl dat wel de verantwoordelijkheid is van de club. Dus, rijd solo of in een klein groepje met maximaal 4 personen. Probeer via de (MTB of Toer)-groepsapp eventueel met kleine groepjes af te spreken.

Midden Nederland Competitie MNC(cyclo cross) 
De wedstrijden zijn de komende 4 weken zijn door de organisatie van KNWU district midden Nederland afgezegd, dus ook die van 1 november op ons terrein.

Meer nieuws: