Gooise Wielerclub de Adelaar

zondag 9 juli: P L A S S E N T O C H T

Graag nodigen wij jullie uit voor onze prachtige Plassentocht. Deze unieke tocht combineert een uitdagende wielerroute door de grasgroene polders met  inspirerende live beelden van de watersport. En als er een beetje wind staat – en meestal een beetje veel – moet er lekker gewerkt worden tot aan de koffie op het mooie vergezicht van het terras van het Grand Café De Parel in Leimuiden.

Dit is een tocht met drie afstanden: 75, 115 en 150 km. Op de route passeren we de Loosdrechtse Plassen, de Vinkeveense Plassen, de Westeinderplas en (voor de 150 km) het Braassemermeer.

Wil je in een groep meefietsen, zorg dan dat je rond 08.00 uur aanwezig bent. De routes zijn niet uitgepijld, maar leden met een GPS apparaat kunnen eventueel de routes als GPX bestand inladen. We hopen weer op mooi weer, zodat we een grote opkomst mogen verwachten. Tot zondag dus!

De Toercommissie

3 thoughts on “zondag 9 juli: P L A S S E N T O C H T

 1. Anna Goedemans

  Hola
  Graag ontvang ik de route om te kunnen downloaden op mijn gps

 2. Drikus Haalboom

  Het is mij/ons niet geheel duidelijk of de Plassentocht ook individueel verreden kan worden. Wel uitgepijld maar er staat niet vermeld tot hoe laat er gestart kan worden. Mogen wij van u vernemen of de mogelijkheid bestaat?

  1. Gerard. Vd. MANDEN

   Helaas de routes zijn dit jaar voor het eerst niet gepijld.
   Bij deelname kan men tussen 8.00 u en 8.30 u bij verschillende groepen aansluiten die de route kennen of met GPS rijden.
   Op verzoek kunnen we de GPS ROUTES toezenden.
   Informatie bij gvandermanden@gmail.com