Gooise Wielerclub de Adelaar

De TOER organiseert: de 3-daagse op 14, 15 en 16 juni

Ook in 2019 willen we weer de traditionele 3-daagse organiseren, een evenement voor iedereen die de fiets een warm hart toedraagt zonder hierbij de gezelligheid uit het oog te verliezen. Onze keuze is dit jaar gevallen op het schitterend gesitueerde vakantiepark De Riethorst. In dit park hebben wij een aantal huisjes voor jullie gereserveerd. Het park ligt in Plasmolen, Noord-Limburg nabij Mook. Het is een landelijk en bosrijk gebied in de kop van Noord-Limburg tussen de Maas en Mookerheide. Een omgeving met een ongekende variatie. Uitgestrekte bos- en heidegebieden, een uniek stuwwallenlandschap en de uiterwaarden nodigen ons uit om per fiets te verkennen. Klimmen in de bossen rond Berg en Dal of freewheelen door de Ooijpolder? Het kan! Prettige bijkomstigheid: Duitsland met het Reichswald ligt om de hoek!

Het vertrek vindt plaats op vrijdag 14 juni, zaterdag 15 juni maken we een mooie rondtoer en zondag 16 juni fietsen we weer terug naar huis.

Het verblijf
Het verblijf is in een aantal 6-persoons huisjes. Het park is kleinschalig en heeft geen restauratieve voorzieningen, dus voor het diner (2x) zullen we uitwijken naar een nabij gelegen restaurant. Op dit moment zijn we ons hiervoor aan het oriënteren. Ontbijt kan per huisje geregeld worden. Voor de lunch op de heen- en terugweg wordt gezorgd.

Voor meer informatie over De Riethorst verwijzen we je naar de site: https://www.deriethorst.com/

De kosten
De definitieve kosten zijn nog niet bekend, maar wij verwachten uit te komen tussen de € 185,– en € 200,– per persoon voor verblijf, lunches heen- en terugweg en diner (2x). De kosten kun je in termijnen voldoen. Zie het onderstaande aanmeldingsformulier.

Natuurlijk mogen degenen die dat willen ook hun partner meenemen. Wij hebben daarmee al rekening gehouden bij de voorlopige reservering.

Op de fiets
We zullen zorgen voor 3 verschillende mooie gevarieerde routes voor de heen- en terugrit en ook voor de ritten op zaterdag. We streven ernaar dat iedereen aan zijn trekken komt: van doorgewinterde bikkel tot relaxte terrasplakker en alles wat daar tussen zit.

Reichswald

Het wordt dus veel fietsen dat weekend. Zorg in je voorbereiding dat je voldoende kilometers in de benen hebt.

Info
We hebben een optie voor 30 personen, dus schrijf je tijdig in.
Wil je meer informatie neem dan contact op met:

Gerard van der Manden: gvandermanden@gmail.com, tel: 06-49984449
Jaap Pluim: jpluim@kpnplanet.nl, tel: 06-82635005

Aanmelding
Graag inleveren vóór 1 februari a.s. bij G.v.d.Manden,
Marconiweg 13, 1401 VG Bussum
of per e-mail: gvandermanden@gmail.com

Driedaagse 14, 15 en 16 juni 2019

Naam: …………………….

Adres: ……………………………………..

Tel:     ……………….          e-mail:     ………………………..

Ik maak bij de inschrijving de aanbetaling van € 100,- over naar
rekening NL47RABO 038.37.93.580  

t.n.v. G.W.C. de Adelaar p/a G.J. van der Manden te Bussum